發新話題

有無人想贊助我E+好勁的SERVER[龍珠]暗黑破壞神2

[Close]

有無人想贊助我E+好勁的SERVER[龍珠]暗黑破壞神2

有無人想贊助我E+好勁的SERVER  E+SER[龍珠]暗黑破壞神2無講錯係好勁如你們贊助我的話會有好好的野如想贊助[龍珠]SERVER入RC ID:26474125

引用:
原帖由 a0841688 於 2013-9-10 21:30 發表
有無人想贊助我E+好勁的SERVER  E+SER[龍珠]暗黑破壞神2無講錯係好勁如你們贊助我的話會有好好的野如想贊助[龍珠]SERVER入RC ID:26474125
...
網上down插件賣唔成。。。
而加搵人贊助你D垃圾Server

小弟甘拜下風

回復 2# 的帖子

大家 千萬唔好贊助佢ㄚ 佢係**侮辱成份**嫁 佢想找人贊助佢SER  要用LOL 1400點贊助嫁  仲要先比LOL點  在開SER嫁佢  唔好信佢ㄚ 佢真係KAI

引用:
原帖由 -1Ho 於 2013-9-10 21:59 發表
大家 千萬唔好贊助佢ㄚ 佢係**侮辱成份**嫁 佢想找人贊助佢SER  要用LOL 1400點贊助嫁  仲要先比LOL點  在開SER嫁佢  唔好信佢ㄚ 佢真係KAI

人地係一個連基本昆人既技巧都無既白痴

如想要佢IP,請寄信比我

精神上支持

引用:
原帖由 -1Ho 於 2013-9-10 21:59 發表
咪傻仔啦點數可以打999人地搵到你IP就會同你講你e+華爾你昆人地D GASH到我們的個D野之類點數一定係大公司你一入點數就有紀錄  正一係個大傻仔垃圾Server?之後唔好O左
LOL點係用來叫人幫手正SER人地要錢嫁唔好傻啦

回復 6# 的帖子

你up乜春

九唔能搭八   

引用:
原帖由 a0841688 於 2013-9-11 17:40 發表

咪傻仔啦點數可以打999人地搵到你IP就會同你講你e+華爾你昆人地D GASH到我們的個D野之類點數一定係大公司你一入點數就有紀錄  正一係個大傻仔垃圾Server?之後唔好O左
LOL點係用來叫人幫手正SER人地要錢嫁唔好傻啦 ...
不如你睇清楚網絡罪行的條例先啦
9 up當道理? 笑死人?

IP無得轉嫁咩?

a0841688 [IP地址]
琴日 218.102.146.197
今日 218.102.94.75

0.0

佢真係九唔搭八- -  佢真係傻仔黎  笑死我啦T_T

引用:
原帖由 -1Ho 於 2013-9-12 13:54 發表
佢真係九唔搭八- -  佢真係傻仔黎  笑死我啦T_T
人地可能係宅男