19 12
發新話題

[Youtube] CS插件基礎教學 (最後更新: 2013-9-4)

[Close]

[Youtube] CS插件基礎教學 (最後更新: 2013-9-4)

我用左你youtube講戈個方法都係開吾到場
   請問可以樓主可以幫下手開場整嗎?
用Eeamviewer 可以在這裡约時間?

好似冇教 for Loop while Loop 果D?

引用:
原帖由 冰水半糖 於 2013-8-26 16:10 發表
好似冇教 for Loop while Loop 果D?
其實已經教左, 不過係呢個post只係放左#1 - #10既連結

(已更新)

引用:
原帖由 乂香蕉 於 2013-8-26 09:54 發表
我用左你youtube講戈個方法都係開吾到場
   請問可以樓主可以幫下手開場整嗎?
用Eeamviewer 可以在這裡约時間?
咩係Eeamviewer

加我RC ID: gatwelve

認真問new同static係AMXX用法上主要分別

引用:
原帖由 冰水半糖 於 2013-8-26 22:43 發表
認真問new同static係AMXX用法上主要分別
哈哈, 咁岩我今晚會放static教學

我只知static係AMXX吾回收"ram"
同 new array 太多會run time error 但static 吾會
具體翻查過 wiki , amxmodx forum 都無明確建議用法

問過 C 專家又話AMXX static new吾太同C...
btw 纯求知

引用:
原帖由 冰水半糖 於 2013-8-27 00:15 發表
我只知static係AMXX吾回收"ram"
同 new array 太多會run time error 但static 吾會
具體翻查過 wiki , amxmodx forum 都無明確建議用法

問過 C 專家又話AMXX static new吾太同C...
btw 纯求知 ...
但你本身知唔知C/C++/C# /Java既static用法?
因為我寫既係Java, 所以你講C既話我就唔太清楚, 係cs比較少用到static

同埋咩叫唔回收ram - -?

我比較糾結係該何時用適合(糾結於語法效率提高)

唔回收ram 意思係吾譯放(吾create new one),姐係你video都解譯左

引用:
原帖由 冰水半糖 於 2013-8-27 11:20 發表
我比較糾結係該何時用適合(糾結於語法效率提高)

唔回收ram 意思係吾譯放(吾create new one),姐係你video都解譯左
始終都要睇你插件寫咩
不過我一般比較少用, 但經常見到static button (但唔知點解要static)

請問你係咪每日都拍一條片嫁?

加左你RC ID了>.< 我係Yung

引用:
原帖由 乂香蕉 於 2013-8-28 11:00 發表
加左你RC ID了>.< 我係Yung
已加RC, 問題亦都解決左!!!!

推post!!!!!!!!!!

19 12
發新話題