22 12
發新話題

[原創] 墨香短片製作 消息X1- 12月25號墨湘2將在香港領先公測

[Close]

墨香短片製作 消息X1- 12月25號墨湘2將在香港領先公測

有玩飛龍的講一講阿,這個服有很多以前正服墨香既老手,很多人喜歡打架,所以不會怕悶阿!我還記得當初新手時,真的很多人幫助我.!                來加入飛龍墨香吧^^   
希望能加分喔.

好懷念丫不過睇唔清d技
點燃起煙幕,讓我給予援助。

引用:
原帖由 援兵_★ 於 2011-9-13 12:17 發表
好懷念丫不過睇唔清d技
我還記得當日開服... 只有四個ser. 墨魂 王道 大成 混元
現在己經和台灣合拼了.... 唉.... 如果有0倍墨香玩 似以咁就好了 現在正服的經驗變到十幾陪 十足私服一樣 .......
  個陣時真係好開心的 我還記得我第一招真技是東風浩蕩 仲等左3日先真....

THIS_服不錯
有FD玩

2011-06-22 上傳
留意youtube的發放日期,不能超過在一星期

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-9-13 17:31 發表
2011-06-22 上傳
留意youtube的發放日期,不能超過在一星期
我是在上個月20號換電腦的
以前的電腦不能把youtube影片發放到ipve....
求比機會...........................................................................................................
無分加我當愉樂人

私服麻,之前玩過一隻 識左吾錯既fd

墨香現在只好玩C服
好GAME一隻

引用:
原帖由 、小豬 於 2011-9-15 18:54 發表
墨香現在只好玩C服
好GAME一隻
係阿.... 因為得尼隻GAME係可以升技享受個種感覺.................... 唉... 回到六年前的話 我肯定日日打墨香... 當年第1次玩根本吾識玩.... 玩刀手 人地話要點4刀2敏wo.... 話出東風出快d. 我真係走去信....   搞到好鬼廢- -

帶升OK? haha
敗點王

引用:
原帖由 AnLyeSs.KaBo 於 2011-9-19 15:27 發表
帶升OK? haha
當然可以啦 留底你個遊戲名

引用:
原帖由 ☠瑀﹏亭〞 於 2011-9-19 21:49 發表
當然可以啦 留底你個遊戲名
κ帥氣威儿×
敗點王

墨香私服遲早比人封
我勸大家5好擺¥落去
中國人

只能說十分懷念.
我在小四時玩過....
個陣真係好正 成班朋友1齊玩同食王

墨香
好似現在已經淡左啦wo

22 12