發新話題

[討論] 太型了 18分鐘

[Close]
真的 有你才能18分鐘

引用:
原帖由 柒頭kay 於 2008-4-17 12:09 發表
柒頭~同d新手玩  先放上黎  
輸又唔見你放上黎分享下既   
成日係三國頻扮勁..好心你la  醒la  係vlan扮高手你咪叻
出到去咪變廢物 ^^
你好得去邊?
開新ac話人?
你真係搞笑
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 柒頭kay 於 2008-4-17 12:09 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
咁我都好心你啦  話我就光明正大  

不需要特地開新acc話我的??  連這種膽量都沒有

就沒要在此搞事了  係網吧沒事做嗎?

-----------------------------------------------------------------------------

已用戶已刪除了

乜而家vlan咁多白木
要狂開新ac黎話人
今日小雄都話比我聽有條友開新ac叫XX_紫雷,笑死我了

引用:
原帖由 panda0121 於 2008-4-17 12:38 發表

咁我都好心你啦  話我就光明正大  

不需要特地開新acc話我的??  連這種膽量都沒有

就沒要在此搞事了  係網吧沒事做嗎?

-----------------------------------------------------------------------------

已用 ...
對唔住ar~~我下次唔開新acc話你啦

引用:
原帖由 Gava 於 2008-4-17 17:07 發表

對唔住ar~~我下次唔開新acc話你啦
肯定唔係你啦白木gava

=.=
我幾時同kay做左同類人=.=白木人....

引用:
原帖由 Gava 於 2008-4-17 18:25 發表
=.=
我幾時同kay做左同類人=.=白木人....
由你同kay一齊玩就已經係白木了

不...只是gava白木 不是我

我不要...
佢唔止白木~佢仲得罪左人...
同佢1類...容乜易俾人打架....

本人這麼善良何來會得罪人呢

我不是同gava是同一類人呢

我是神 gava是白木-.-

神都係人..只不過神做到人做唔到既野..所以佢叫做神..
做到人做唔到既野即=白木

其實不用爭拗呀~~kay係咪白木...係度開過投票
版主白木kay係咪成日自認神~不過其實係好白木?
1. 是
2. 否

咩道理黎  我是神 不是三國神  

我是新世界的神  

我答你 2. 否

係神.....你岩
不過係白木之神

發新話題