18 12
發新話題

請大家支持正板3國3.7D 圖

[Close]

請大家支持正板3國3.7D 圖

為左嬴,開盜板圖,洗錢,洗經.....值得?
唔覺得咁好晒時間??
點解唔用尼D時間來練下D技術???
雖然打機本身就晒時間,但為左嬴而冇品,咁係仲晒時間!!
假如正係識洗錢,我相信你好快會覺得三國好悶,咁玩來又有咩意思??

如果檔案名有 UTLV/!UTLV/[1] 之類,全部係盜板圖

NaNKy.Ks﹏。光影照「﹁﹁「

我諗有時好多人自己開左洗錢場都唔知,
其實我覺開左洗錢場都冇問,如果你唔洗錢都係可以正常咁玩,
問題係洗錢d人,洗左錢贏左又點?真係影響哂三國依隻GAME

3.7d有好多洗錢圖....這成不公平現象

第一    差唔多成百個圖   入到GAME  點知邊個係

第二    你應該話洗錢既人  唔係開場既人   

第三    如你有閒情在上百個三國圖中眾裡尋她   請你自己開場

講真的 大家玩3.7不妨試下玩4.2/以上既板本 請真3.7有好多bug 等問題
4.2 就好好多 合野要買表(如你想拎住高貴+魔袍 但在3.7就合左不值錢 那不是浪費了嗎?

引用:
原帖由 維記 於 2007-1-19 19:45 發表
講真的 大家玩3.7不妨試下玩4.2/以上既板本 請真3.7有好多bug 等問題
4.2 就好好多 合野要買表(如你想拎住高貴+魔袍 但在3.7就合左不值錢 那不是浪費了嗎? ...
極同意你的說法...

3.7其實很不平衡...

馬岱為例..敏捷奇高
| LoSeR | ToM

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-1-19 19:58 發表

極同意你的說法...

馬岱為例..敏捷奇高
謝謝你的支持^^ 你又是玩4.2的嗎?
如果是 交個友好嗎?

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-1-19 19:58 發表

極同意你的說法...

馬岱為例..敏捷奇高
不同意你說3.7的馬岱強

4.2的馬岱攻速比3.7強得多了

引用:
原帖由 panda0121 於 2007-1-19 23:34 發表

但 4.2 其他英雄 比3.7 強
相對 3.7 的弓手 超強./..你不覺得嗎...你沒有發覺 3.7 的 都是玩弓手多嗎.
極不平衡

更何況 3.7 開了盜版 圖也不會知道,有人可以教怎樣分嗎..
還是 玩沒有bug 沒有盜版的圖較好啦

問題係三國3.7無加密個地圖

引用:
原帖由 panda0121 於 2007-1-19 23:34 發表

不要只看數據吧~

3.7 馬岱 係敏捷方面真係奇高

而4.2 以上英雄 都有加強~

你可以試下玩...相信比3.7的馬岱水皮了些
| LoSeR | ToM

引用:
原帖由 lazyful 於 2007-1-20 00:05 發表

但 4.2 其他英雄 比3.7 強
相對 3.7 的弓手 超強./..你不覺得嗎...你沒有發覺 3.7 的 都是玩弓手多嗎.
極不平衡

更何況 3.7 開了盜版 圖也不會知道,有人可以教怎樣分嗎..
還是 玩沒有bug 沒有盜版的圖較好啦 ...
所以我一向都是玩4.2的...3.7太多問題了
更何況大家一直都是玩3.7 為什麼不踏出第一步的嘗試玩4.2呢?
其實4.2的英雄比3.7強很多  技也好了很多
我拿一個英雄說說吧...就像細夏一樣
他的第一招被更改  3.7是旋風斬 4.2是近距暈
改了這招令英雄的技能完美得多了 不是只是一個的
4.2的攻速比3.7又快了 更有閃鞋 不用買鞋再買飛  又不會合錯裝備
所以支持4.2

引用:
原帖由 sweetom 於 2007-1-20 01:15 發表

不要只看數據吧~

3.7 馬岱 係敏捷方面真係奇高

而4.2 以上英雄 都有加強~

你可以試下玩...相信比3.7的馬岱水皮了些
我就是玩過3.7和4.2
我玩馬岱的時候 到了6lv出大絕 就連張合出大絕狂打我  我都仲有成1/3血以上
3.7的馬岱的確比4.2的馬岱水皮的呢

支時4.2=.=v

邊個先係正版圖先?

18 12
發新話題