34 123
發新話題

[討論] 1打1忠郃壓線 圍人實錄

[Close]

1打1忠郃壓線 圍人實錄

沒品者id : Filand4 eternal_hang(團長)

1打1忠郃    filand4(張郃)唔夠打  搵 hang (典韋)幫手

詳情大家自己看

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我睇完呢個rp喇......我仲想講一樣野!

版主未打完就走場 麻煩封ip3天 謝謝

喂..件事唔係咁架..聽我講
果時kay同tingka打壓線..
一開波入到去...
tingka:hang出人去升lv.要秒到佢既人...唔夠打就出絕招
hang: 下....咁樣唔係幾好wo...
tingka: XXX ......得架喇..等我唔夠打出絕招
hang: 下..好衰wo...
tingka: 唔怕啦..
hang: 好啦...唉...(無奈地)

跟住tingka死左一次! !!!立即召喚我!!!!

事實是這樣

kay密我:喂 玩hang啦不如
tingka:點玩?
kay:你叫佢圍我
tingka:好9wo....
kay:玩下姐
tingka:...咁好la

之後便到hang講果d
就是這樣

很好  反屈我轉頭  如果有的話 點解我個rp 無我同你d私人對話既??謝

哈哈 笑死我啦,, 典偉太帥了    哈哈哈    板主走場  封ac 3天  謝謝!~

引用:
原帖由 Mk~ 於 2008-6-25 00:45 發表
哈哈 笑死我啦,, 典偉太帥了    哈哈哈    板主走場  封ac 3天  謝謝!~
i agree with u!

回panda0121:你係msn密我的 -.-唔係係game入面~咁快唔記得?

很好  你輸左   1on1壓線 唔通要打到幾時??打完場??

gd  講講下  講到去msn  ,,,why做錯野唔認

引用:
原帖由 Tingka 於 2008-6-25 00:47 發表

i agree with u!

回panda0121:你係msn密我的 -.-唔係係game入面~咁快唔記得?
哈哈哈    個rp要post上去\"/板主走場封ac3天,    請看"壓線條例"    ,...      迷之聲:邊有呢條條例????@口@???

是但啦    哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 panda0121 於 2008-6-25 00:50 發表
很好  你輸左   1on1壓線 唔通要打到幾時??打完場??

gd  講講下  講到去msn  ,,,why做錯野唔認
未輸-.-
未夠11lv thx  +未殺2 thx

既然咁沒品  睇黎要做野  MK都似乎係幫兇

引用:
原帖由 panda0121 於 2008-6-25 00:55 發表
既然咁沒品  睇黎要做野  MK都似乎係幫兇
很好  咁有前途-.-
非常好   我何來沒品 係都你先la 你走場wo-.-

1打1 圍人wo   仲唔叫沒品?? 打打下多左隻典韋

1.   唔係2打1咩 我一直以為2打1
2. 你叫我玩hang

到你了 點解你走場-.-

-.-thx

點解??????????

34 123
發新話題