發新話題

[討論] 1打1忠郃壓線 圍人實錄

[Close]
wo   明明1打1 變左2打1  仲要變左我走場  很好

sor我不知道~~你是場主 我見你安排我同hang一隊   以為是2打1-.-

但你的確是-.-.-.- 未完場就跳wo

引用:
原帖由 panda0121 於 2008-6-25 00:55 發表
既然咁沒品  睇黎要做野  MK都似乎係幫兇
很好    我只係直接講出個重點     咁都要做我野?        你....很好!!

gd  件事比你x轉晒黎講  明明就一早預左唔夠打 就叫定hang升lv 之後黎圍我

=.=this is impossable

繼續啦繼續啦笑死我

有看清楚 第2,3,7樓 就知真正答案

根本真相就是在4樓-.-//..

應該係第3,4,7樓先岩

引用:
原帖由 Tingka 於 2008-6-25 00:47 發表

i agree with u!

回panda0121:你係msn密我的 -.-唔係係game入面~咁快唔記得?
甘你msn 拎個記錄黎鑑定下
引用:
原帖由 Tingka 於 2008-6-25 00:33 發表

事實是這樣

kay密我:喂 玩hang啦不如
tingka:點玩?
kay:你叫佢圍我
tingka:好9wo....
kay:玩下姐
tingka:...咁好la

之後便到hang講果d
就是這樣
我都好想睇下
如果冇證據就吾好屈人
樓主有rp 你拎記錄出黎 大家就明白
吾系就吾好講甘多廢話
引用:
原帖由 Mk~ 於 2008-6-25 00:45 發表
哈哈 笑死我啦,, 典偉太帥了    哈哈哈    板主走場  封ac 3天  謝謝!~
1v2 can re
如果系,,甘既話 54 咪場場封 5個id ...??

/w hi神手 你強到沒朋友

成日扮神手打字打咁多驚死人地睇唔明    扮哂超人迪加既正義朋友
成日話自己幾勁幾勁-.- ...  hi2008 自大狂   勁人唔會話自己勁ga thx~~ 很有前途呢

要網上問人點溝女 ~ hi電車  你應該玩三國多買毒玉     你咁毒..

oh~ 錯頻 sor

證據:

' |™|           kay 說 (PM 08:08):玩hang 啦不如
*   ™  |||   T i n  ⓖ       K  a 說 (PM 08:08):唔係咁好wo
夠未????

引用:
原帖由 Tingka 於 2008-6-25 20:07 發表
/w hi神手 你強到沒朋友

成日扮神手打字打咁多驚死人地睇唔明    扮哂超人迪加既正義朋友
成日話自己幾勁幾勁-.- ...  hi2008 自大狂   勁人唔會話自己勁ga thx~~ 很有前途呢

要網上問人點溝女 ~ hi電車  你應該 ...
呢到同你講
wo 講野吾該都要有point 先ok...
吾系,,講一堆話人既句子就得,,
電車?.? 出黎見下面 互相比意見  你好快就會吾識講呢句
勁吾勁 真系,,吾系自己講架,, 對手,把口 生系人到 我都控制吾到

*   ™  |||   T i n  ⓖ       K  a 說 (PM 08:08):我是白目

這也是記錄 對吧??

很好   非常有前途

首先你講得自己說話很有point 嗎?  oh 在下失見了   完全不覺  , 次次長篇大論 但內容 ...   謝謝

然後到 你是不是電車..~?    .... 我都唔知 wo 我冇話你   不要對號入座 thx  

最後 咁你教我點拿紀錄 ok? 神手     

windsang 說 (PM 08:08): sor tingka 我白木過你   

咁仲唔夠嗎?我覺得很足夠了 thx~

引用:
原帖由 Tingka 於 2008-6-25 20:24 發表
很好   非常有前途

首先你講得自己說話很有point 嗎?  oh 在下失見了   完全不覺  , 謝謝

然後到 你是不是電車..~?    .... 我都唔知 wo 我冇話你   不要對號入座 thx  

最後 咁你教我點拿紀錄 ok? 神手   ...
哈哈

看到這一篇我笑了

長官向大眾 說了一大篇的說話 然後有市民回覆
長官竟會說 我不是向你說 請不要對號入座 thx

真是要連 名字都要說明 每一句 才能明白 我笑了
像打三國一樣
kay 98 kay b kay 圍佢 kay 幫買 kay.....(下刪數萬字)
明白自己的理解能力有障礙嗎?

有沒有point 眾所周知吧 你說我沒有就沒有
你說你全是 就全是

你還不知道 msn 有記錄功能嗎...?
要是沒有save那就怪你沒有

就好似樓主一樣 要是沒有rp
我也會說他 白目

經一時長一智
你有的 你對 但沒有的 ...

引用:
原帖由 Tingka 於 2008-6-25 20:24 發表
很好   非常有前途

首先你講得自己說話很有point 嗎?  oh 在下失見了   完全不覺  , 次次長篇大論 但內容 ...   謝謝

最後 咁 ...
很好..TK   一個漂亮的反擊,             影要落台了=口=???嘴炮王的稱號又要轉交別人了~,,笑

發新話題