25 12
發新話題

[原創] 沒野好講

[Close]

沒野好講

o曬    再見了

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

根據 最上個句 阿瑪魯克 講既咩都睇吾到
系指你 lag機 全部人入到去 load吾到人名表 只系得個離開

我估計ja~o~"

乜都睇唔到你想我講乜,明甘講又點?
入到黎真係同你講天黑乜都見唔到呀?
小小野post出黎,係kos 個帖post埋d低能都無話你啦
要post人,諗下自己平時玩點串人先好post啦,明話你垃圾架喇,so?

可能人地覺得呢個場lag 乜都睇唔到
先講你個場xx姐
你都唔駛錦話人on 狗架@o@

回復 4# 的帖子

唔係可能乜都睇唔到 係根本睇唔到 = =有線場係好
但部機.....去整整去la= =
而且你個場真係有問題 佢都係照直講姐
雖然你好好人咁開場 但都要有d自知之明!o! 改改部機先再開部lo!!!!!唔洗下下話人**侮辱成份** ga

你地沒野啊搵阿瑪魯克出黎問下咯  我個場都沒問題  又話我部機有問題   你地都吾知咩事就亂up

引用:
原帖由 究鮑 於 2008-7-1 16:17 發表
乜都睇唔到你想我講乜,明甘講又點?
入到黎真係同你講天黑乜都見唔到呀?
小小野post出黎,係kos 個帖post埋d低能都無話你啦
要post人,諗下自己平時玩點串人先好post啦,明話你垃圾架喇,so? ...
睇吾到你可以走姐又沒留你  系都要甘口臭 吾通你個團系臭口團?   
你口仲衰過我啦 ,我串?  你可以post上黎啊       又捉我吾到系度亂up
我系kos    個貼post乜野又關你事啊 玩war3甘多人post野咪個個都關你事!
我平時點玩點串都吾夠你e+甘樣串啦 ...就系因為你口臭同串我先post你上黎  ..

引用:
原帖由 天黑了 於 2008-7-1 17:24 發表

睇吾到你可以走姐又沒留你  系都要甘口臭 吾通你個團系臭口團?   
你口仲衰過我啦 ,我串?  你可以post上黎啊       又捉我吾到系度亂up
我系kos    個貼post乜野又關你事啊 玩war3甘多人post野咪個個都關你事!
我 ...
對d唔串既人我真係無乜野,你可以問人
我係同你玩過先明話你,甘又點?
洗乜post出黎,我圍內果d個個都話你口炮啦
我唔似你下下去捉人甘無聊,知你為人就ok了
kos個post唔關我事你可以問下mk關唔關既,搞笑
明口臭架啦,對你呢d人唔甘樣唔得~"~太kai
PS:你要扮既可以問下sakura既,我唔mind,果場你太屎3弓串對面都無話過你,學人post人檢討下

記住睇埋關唔關我事呀無聊人

其實會唔會係樓主你問題呢??做左某d事黑人憎 比人記住?
自問我收人唔會收d口臭仔
可能樓主你真係要檢討下

我係koS_Sakura,,  即係FC_sTAR    果場你肥左3把弓., 即係可以證明你好勁!?? 仲要成日講什麼第1把,第2把\第3把. 會5會煩左d??!!  肥到以為可以1打5?? 你走位博技能力好差囉.. 會戰更加5洗講.  你第1個死''
UM.,  你可以檢討1下自己既.,  玩玩下會明架喇..^^   加油   =]

-.-
都吾知你講乜....

引用:
原帖由 siuwai410 於 2008-7-1 19:25 發表
我係koS_Sakura,,  即係FC_sTAR    果場你肥左3把弓., 即係可以證明你好勁!?? 仲要成日講什麼第1把,第2把\第3把. 會5會煩左d??!!  肥到以為可以1打5?? 你走位博技能力好差囉.. 會戰更加5洗講.  你第1個死''
UM.,  你 ...
果場同大q系fd黎我有心玩佢  激佢咖  令你誤會真系吾好意思! 請你下次搞清楚先咯

引用:
原帖由 尻鮑 於 2008-7-1 18:22 發表
其實會唔會係樓主你問題呢??做左某d事黑人憎 比人記住?
自問我收人唔會收d口臭仔
可能樓主你真係要檢討下
你好! 佢自認左啦  ...不用了 謝

樓主嚴重連post喔...小心小心

25 12
發新話題