17 12
發新話題

[原創] [ 18禁_草餅 ] 走埸

[Close]

[ 18禁_草餅 ] 走埸

仲乜關左篇POST啊- -
唔係陣間人地以為我俾佢駁到冇聲出
RP係到  我都係想多D人知

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

話佐唔係18禁既團員...果個係假野
要講幾多次先明?

版主做野啦....係論壇會員名單真有其人
一係你check佢個IP出黎啦

版主 check IP 就最好

自編自導自演

點解得你一個成日上黎開post既@@?
你開post之前麻煩睇下之前d post ..
一早講左18禁_草餅 同 18禁_草餅★ 係2個人!!
18禁團員全部都有★ 既 !!
麻煩唔好再上黎呃post!!

我點理得佢有冇星係到
我剩係知佢走埸 有埋RP
同埋佢話自己係18禁
我都冇講錯  佢的確個名係18禁_草餅
唔好對號入座
同埋我只係舉報佢姐  咁都有錯?

引用:
原帖由 亂舞_ 於 2008-6-29 16:11 發表
我點理得佢有冇星係到
同埋佢話自己係18禁
唔好對號入座
同埋我只係舉報佢姐  咁都有錯? ...
唔該哂你wo...希望版主早日做番D野...

咁麻煩睇清楚18禁團既名單~~
我地只有18禁_草餅★ !!
冇睇清楚 就唔好亂話18禁個團plz!!

咪係囉   同你地2個打完  實力都有分別啦
都係想版主做野姐
咩叫呃POST  你呢D就呃POST啦

有人走埸我就上黎舉報
佢同普通人1樣 只係個名同團員1樣
咁關我咩事
仲有唔係我話佢係18禁
佢自認架

你開post講明18禁團走場啵...
佢自認唔代表佢真係18禁既...
你開第一個post已經俾人關左  仲要開第2個...
唔係呃post係咩..= =?

引用:
原帖由 亂舞_ 於 2008-6-29 16:17 發表
有人走埸我就上黎舉報
佢同普通人1樣 只係個名同團員1樣
咁關我咩事
仲有唔係我話佢係18禁
佢自認架
你都識話 "普通人1樣" 點解你個post要話18禁既團員走場 ?...佢自認姐 我地咪答左你好多次唔係我地團員羅

第一,樓主你連POST了
第二,你又話人地18禁團員走場,但係團員中又冇佢個名,
第三,你文章有灌水成份 ,  板主關左你帖你又開番, '   搞事嫁???

引用:
原帖由 亂舞_ 於 2008-6-29 16:11 發表
我點理得佢有冇星係到
同埋佢話自己係18禁
唔好對號入座
同埋我只係舉報佢姐  咁都有錯? ...
我是明星 也是偉人 更是神 (笑話 你信嗎?

對號入座 那是你吧

草餅沒有必要開新ac來走場

明眼人都知道 是有"小朋友"在玩耍

請不要再 自編自導自演

咁耐都唔回覆,,係你太唔得聞定身有屎啊
唔知啦

(學你炸..唔好小我)

17 12
發新話題