16 12
發新話題

嚴重鄙視玩3國洗錢圖的人!!大家來舉報!!!!

[Close]

嚴重鄙視玩3國洗錢圖的人!!大家來舉報!!!!

我呢排玩越黎越多人玩洗圖!!!!我覺得距地好弱智!!!好無腦!!嚴重侮辱左3國!!!!
用洗錢買靚裝以為自己好勁~~~~唉~~~正傻x
今日我玩個   成日死 仲要系6lv 距竟然有把7星 我地話距洗錢
距竟然話系cp番黎的~~~6lv cp倒把7星   大佬~~我地吳系弱智啊~~~~
以下系我發現的:(我會發現左就打上黎)

黑名單:=﹏﹏基路亞

發錯區扣3分

洗錢~~ 咩泥嫁?!   5明wo~~   講解下~~~?????

=.=新手? 姐系個場有bug 通過買一d野再賣 就有好多錢
我未試過~but d人系甘講&我都見過

我之前都有個圖.....買樹脂有好多錢同升爆lv

= =...咁唔好玩果d地圖唔得咩??

吳知點分 =.= 入到去先知的

唔好入黃字

黃字個D就係洗錢/爆LV場~大部分~唔好入黃字個D場咪最好

引用:
原帖由 ★RAY少☆ 於 2006-8-1 11:17 發表
黃字個D就係洗錢/爆LV場~大部分~唔好入黃字個D場咪最好
係囉...黃色字同紅色字果d囉....仲有xd版果d............

我見全都系白色 字 入到去都系可以洗錢

建議大家上巴哈既war3尃區
個度有人整左個可以自動del非正版圖既野
dl左之後埶行
如果入人地要dl咪係假圖囉...
希望大家去上一上就可以解決le個問題啦

而家有D係白字都洗到嫁,
我之前都以為只是黃色先洗到

. . . . . e d 5叫bug a!!!!    系改圖!!!!     我都識. . . .

引用:
原帖由 Darkshadow23 於 2006-8-2 23:20 發表
建議大家上巴哈既war3尃區
個度有人整左個可以自動del非正版圖既野
dl左之後埶行
如果入人地要dl咪係假圖囉...
希望大家去上一上就可以解決le個問 ...
你可以帖出黎分享比大家,麻煩哂!

引用:
原帖由 立哥 於 2006-8-5 20:24 發表

你可以帖出黎分享比大家,麻煩哂!
i應版主要求

http://forum1.gamer.com.tw/C.php ... ubbsn=3&Bpage=1

轉載自巴哈姆特war3版