28 12
發新話題

Free>Dom<Ken同我入黎----------`)

[Close]

Free>Dom<Ken同我入黎----------`)

幾時打番場team戰呀?打team戰好玩又唔會走場
------------------------只求一敗 -----------------------

佢(freedom>ken)輸左比我地兩次啦>3< (冇心串你)
比個機會你地覆桌,請自約時間啦!!!

=.=SOR

唔好咁嬲住,我地冇心串你>3<
實會再同你地打wo
我都冇話你地外掛,又冇一句係話你地廢~!

又話今日玩              叫左你地又吳應人

好,你地有人add左我,星期6下午1:00-6:00搵你地!
到時真係搵夠5個先好打~!!
今次我地會好認真,搵齊正選同你打~!!

wawawa

哇  好勁阿G 隊  玩來玩去 都係個幾個英雄,叫-ar 又吳 ar  
=O= 囉

-ar 其實有D唔公平,自選最好,輸左冇得賴英雄,你想ar,ok
我地同你玩3場,頭兩場自選,第3場ar,我要你輸得心服口服( 唔係串你 )
比你睇下 [G] team 威力

引用:
原帖由 kelvin19250 於 2006-9-15 18:54 發表
-ar 其實有D唔公平,自選最好,輸左冇得賴英雄,你想ar,ok
我地同你玩3場,頭兩場自選,第3場ar,我要你輸得心服口服( 唔係串你 )
比你睇下 [G] tea ...
我覺得自選實係蜀國嬴梗....能力太唔平均

呵呵,尋日我地個黃忠輕左機4個贏你地(個暴風唔識,又唔勁)
星期6 1:00pm-6:00(明日)黎多場啦~~!
仲有ar d人中到廢英又會走,又可能某邊d英太勁,其實蜀自選都唔一定實贏(睇技術)
同埋打團戰梗係要認真d啦,所以實用自己用得最勁果幾隻英雄~
你地鍾意未打多場ar囉>3<

引用:
原帖由 立哥 於 2006-9-15 20:25 發表

我覺得自選實係蜀國嬴梗....能力太唔平均
唔係掛..其實2邊都差唔多...我覺得魏國比較強..玩法又多好多!!
  我 們   結 婚 吧

引用:
原帖由 mikepun2000 於 2006-9-16 02:45 發表

唔係掛..其實2邊都差唔多...我覺得魏國比較強..玩法又多好多!!
淨係魏延加兩隊兵,係大家6級時出,已經可以冇左兩個軍"塋"

引用:
原帖由 立哥 於 2006-9-16 03:02 發表

淨係魏延加兩隊兵,係大家6級時出,已經可以冇左兩個軍"塋"
有人守ga 嘛...你出兵...人地會唔守??你6lv出...人個郭加+司馬..2,3下手勢就搞掂隊兵拉..
仲卑人升埋lv...仲有..就算卑你拆左2個塔...你會有賺咩...一定係d兵仔汁ge..就算卑你汁到2座塔..
你出兵的成本都攞唔番...人地仲會話...多謝你比我地升lv..之後佢地平均就高你1,2lv la= ="
  我 們   結 婚 吧

引用:
原帖由 mikepun2000 於 2006-9-16 03:09 發表

有人守ga 嘛...你出兵...人地會唔守??你6lv出...人個郭加+司馬..2,3下手勢就搞掂隊兵拉..
仲卑人升埋lv...仲有..就算卑你拆左2個塔...你會有賺咩...一定俠...
我估你都未玩過...當然係有機率先出..如果你咁講郭嘉+司馬加多三個我都唔知後期有冇得玩,
前期唔爆得死你..後期蜀國都係殺兵高手...相比之下= =

引用:
原帖由 立哥 於 2006-9-16 03:14 發表

我估你都未玩過...當然係有機率先出..如果你咁講郭嘉+司馬加多三個我都唔知後期有冇得玩,
前期唔爆得死你..後期蜀國都係殺兵高手...相比之下= =
有點懷疑你幾耐冇玩過....魏延6lv大技得15秒...分身得20%攻..而且好似得10隻...最多拆得半個塔...
你話等有機先出...6lv會幾有機..岩岩殺佢人..1x秒又出返黎la...拆到嗎..
而且..魏國本來就是前期比蜀國勁阿..蜀國要win就要忍..等升lv賺裝先有得打...唔係你以為後期個司馬仲可以殺到人嗎??
  我 們   結 婚 吧

28 12
發新話題