28 12
發新話題

Free>Dom<Ken同我入黎----------`)

[Close]
係囉,6lv爆到仲有人玩三國咩,就算打單機都爆得果一兩座~
魏d張合同司馬初期屈機好多,因基又易用又成場都咁屈!

我比個rp你地睇就知,得23分鐘就完場,冇人走場
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

睇唔到wo...

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-9-16 19:08 發表
睇唔到wo...
哦..可能你冇三國果個場,因為都係好早之前玩,
而家我都有9個三國場,全部都冇洗錢,跟住停左好耐。

打2場
設a,b隊
第一場
a蜀b魏
第二場
b蜀a魏

2連勝就真係實力問題
各一勝就第3場-ar

當中有人斷線就重開
但必須要同人同路

平衡問題.基本上4.2平衡已經很大改善
要自選,建議4.2
在4.2,同等實力,我不認為魏廷能輕易爆塔

引用:
原帖由 siumong 於 2006-9-16 21:07 發表
打2場
設a,b隊
第一場
a蜀b魏
第二場
b蜀a魏

2連勝就真係實力問題
各一勝就第3場-ar

當中有人斷線就重開
但必須要同人同路

平衡問題.基本丠...
同意

你想同邊個打呀?
我地唔係個個識玩4.2喎~
3.7d我地咁耐以黎係呢個sev就只係輸左1場!!
我唔認為魏實輸囉!!真係要同你打番場~

引用:
原帖由 立哥 於 2006-9-16 16:37 發表
我比個rp你地睇就知,得23分鐘就完場,冇人走場
岩岩睇左....佢地真係爆得好快..不過我覺得呢埸並沒有顯示蜀國hero遠比魏國優勝..
我只覺得係玩家實力的問題...自蜀國那方在上路集合以後..一直到出兵..魏國只有夏候守直到守不住了..
才有人回幫...司馬放火不打兵..只顧打人..只果佢要殺兵的話就會有不同效果..
而且..佢地又不會打補血杖...還有..我未見過司馬出大技lo= =
  我 們   結 婚 吧

引用:
原帖由 mikepun2000 於 2006-9-18 03:58 發表

岩岩睇左....佢地真係爆得好快..不過我覺得呢埸並沒有顯示蜀國hero遠比魏國優勝..
我只覺得係玩家實力的問題...自蜀國那方在上路集合以後..一直删...
實際上係蜀國比魏國強d,不過技術可以補救,如果在9個月前我可以絕對不會輸
以隊際比賽,現在已經忘掉一干二淨

G team咁自大.......記住,一山還有一山高

引用:
原帖由 laigap 於 2006-10-4 18:10 發表
G team咁自大.......記住,一山還有一山高
但我地座山高過你~狗男哥>3<
講下姐,見呢個三國區冇人出聲咁~
唔串d你地都唔會入黎啦!!

你地座山高過我??係,冇錯..但要記住,你地G team 唔一起就好廢

引用:
原帖由 laigap 於 2006-10-4 20:40 發表
你地座山高過我??係,冇錯..但要記住,你地G team 唔一起就好廢
唉,你講我地邊個廢先,隻揪我都唔係好信我會輸啦~
其他人就唔知啦~

28 12
發新話題