發新話題

大家覺得魏國有冰個英雄好秋

[Close]

大家覺得魏國有冰個英雄好秋

大家覺得魏國有冰個英雄好秋.........教教我

魏國黎講~

因基隻揪最好~
力人就典偉最好~
殺人最易係服部~
法c最勁係司馬~

你想要邊隻既玩法,我比你~
其實好多都好勁,最緊要係玩法同實力~

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-10-15 21:46 發表
魏國黎講~

因基隻揪最好~
力人就典偉最好~
殺人最易係服部~
法c最勁係司馬~

你想要邊隻既玩法,我比你~
其實好多都好勁,最緊要䠮..
3.7衰在無諸葛亮用,龐統招大技又無4.2個招咁好用,所以係3.7,蜀國嘅法
師真係唔多店,無左個好似司馬咁嘅法師係混戰時出下全體暈技(e),幫下拖
真係差咁d架

仲有3.7蜀國的關羽,3級大技先1秒250血,
人地因機一下都爆你成500血啦,未計出神裝,
真係好屈得,對3.7的三國無咩好感...

引用:
原帖由 herrylei 於 2006-10-15 22:59 發表
仲有3.7蜀國的關羽,3級大技先1秒250血,
人地因機一下都爆你成500血啦,未計出神裝,
大佬你估因機下下都爆到咩...

單挑一定係甄姬 = =

殷姬

暗殺既系服部...

我覺得係因雞同服部囉-.-"

姻機囉...

他指既秋,是隻揪,一定係張了,試下因機同佢隻揪,因機爆得多彈得仲多,+把e天計完都要爆你20%= =點打

引用:
原帖由 sang2qq 於 2006-10-17 19:35 發表
他指既秋,是隻揪,一定係張了,試下因機同佢隻揪,因機爆得多彈得仲多,+把e天計完都要爆你20%= =點打
我諗人地唔會企定定同你隻揪呀馬?
隻揪既話人地合個巨盔張了就玩完啦...
又壓唔到人,人地買支水根本唔洗理你~

不過張了打敏英就真係得既~(唔係遠攻)
但打力人就難啦~對面魏延or張飛合巨盔贏硬你咁制(都要睇技術)
仲有張了其實到後期都幾難殺人,打人又唔多痛,要靠人地打你去攻反佢先痛~(合巨盔就唔受啦)

力人隻揪黎講都係典偉好d,起馬到後期要殺人都唔係難~

發新話題