25 12
發新話題

關於三國討論區

[Close]

關於三國討論區

大家覺唔覺呢個版d人好少~
係咪因為d post太悶,十個有7個都係d咩走場同全圖呀、駡戰呀果d post~
其實係咪應該開d post係關於討論呢隻game、英雄玩法之類會好d呢~

d人話vlan少人玩三國都唔係真係咁少嘖~
如某d論壇都做得好好,三國區日日有新post!!
咁先吸引到人上~大家不如開d post講下三國d心得果d啦~
有咩問題講出黎問下,唔好比隻game咁少人玩同呢個版咁少人上啦!!

支持既請留低意見,如講下開咩post好、有咩三國問題拎出黎問、講下d英雄玩法啦~~

好題議..我都想vlan多d人玩三國

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-10-9 13:17 發表
大家覺唔覺呢個版d人好少~
係咪因為d post太悶,十個有7個都係d咩走場同全圖呀、駡戰呀果d post~
其實係咪應該開d po� ...
開d post係關於討論呢隻game、英雄玩法之類,這個是絕對正確....
可惜現在沒有版主....那些罵戰...句句爆粗...乾脆叫佢自己用msn/icq爆過夠

p.s.本人不玩三國

講真呢個post上黎果d全部都係d舉報post~
有幾多人會想睇呢d野呀!(唔係唔可以,但真係唔洗咁多)
人地d壇真係好多人上黎傾,快d搵番個人做版主啦~~(唔好係d唔識玩既傻仔就得)

樓主講得岩~
比起信長版~三國版既帖實在係少得交關!
老實講~唔係比人知道POST左上黎
我都未上過黎……
不過…我覺得第一個要解決既問題
並唔係討論區
而係三國區<---
唔?有咩分別?
呢個三國區係VLAN區域
基本上…大部份時間信長滿爆
而三國入面既人只有廿個左右……
問題黎喇~
咁玩三國D人去左邊丫?
係綜合區就見到佢地既場
點解佢地唔去三國~去綜合?????

簡單……三國區冇人!
樓主不如提議下…將綜合DELETE…
開TD加守城…FOOTMAN既合成區
將三國D人GROUP返去三國區呢?

再問一下……如果係帖中爆粗~唔係應該封帖?              

引用:
原帖由 cassidy 於 2006-10-10 13:23 發表
樓主講得岩~
我都未上過黎……
不過…我覺得第一個要解決既� ...
自從立哥辭職...這裡就沒有版主

引用:
原帖由 cassidy 於 2006-10-10 13:23 發表
樓主講得岩~
我都未上過黎……
不過…我覺得第一個要解決既堮..
我都咁話,有咩理由開左個三國區,但d人又走去綜合區到玩三國咖?
搞到有時綜合區爆左位又要分d三國既人去綜合2~
d人見三國區咁少人又唔想入~搞到最後個個都咁諗果就無人想入...
我玩三國咁耐都未入過三國區一次...

引用:
咁玩三國D人去左邊丫?
係綜合區就見到佢地既場
點解佢地唔去三國~去綜合?
e方面..我都好想知...我弟一次玩vlan就見到三國區得個幾條友..我入到去..根本連場都冇
玩玩下先知原來d人去哂綜合區.......
>>三國區爆人嘅一日<<<會唔會有呢?

再講……
本人接觸三國唔耐
不過英雄玩法大同小異
不外乎…
力英裝力斧
敏英裝敏劍
智英做書架
而發帖者大多數都吹噓自己~5LV青虹(半神裝)~10LV7星(神裝)咁
大家去KYO睇下就知呢D POST氾濫到咩程度

反而英雄既配合同有趣玩法
更加引人入帖…加以討論!

其實大家不如係度定低D時間~黎一場AR
再係度討論~咁唔係仲能夠增加三國版既人氣咩?

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-10-10 13:31 發表

我都咁話,有咩理由開左個三國區,但d人又走去綜合區到玩三國咖?
搞到有時綜合區爆左位又要分d三國既人去綜合2~
d人見三國區咁少人� ...
這就要大家自律....

都唔知d人係邊玩三國多,綜合又有,信長到都有人玩三國,
問你死未,反而三國區我未見過有100人,
真係想玩三國都唔知應該去邊好,

(三國的...Ca.Ve...唔想變做信長的...Ca.Ve  -0-)

引用:
原帖由 cassidy 於 2006-10-10 13:33 發表
再講……
本人接觸三國唔耐
不過英雄玩法大同小異
不外乎…
力英裝力斧
敏英裝敏劍
智英做書架
而發帖者大多數都吹噓自己~5LV青虹(半 ...
認同,出晒神裝有咩好玩,平平奇奇一生,同隊友一起殺人才好玩,
要記住,無敵是最寂寞,人地見你成日神裝唔走有鬼囉

引用:
原帖由 cassidy 於 2006-10-10 13:33 發表
而發帖者大多數都吹噓自己~5LV青虹(半神裝)~10LV7星(神裝)咁
大家去KYO睇下就知呢D POST氾濫到咩程度

反而英雄既配合同有趣玩法
更加引人入帖…加以討論!
咁不如叫佢講下點5lv青虹好過啦~得個吹字冇用,方法先最重要!!
洗唔洗我開個post教下d新手!!>3<
vlan好鬼多新手同on9仔...
想搵個勁d既都難...

我推

我又推..比多d人睇下e個post啦

25 12
發新話題