發新話題

請所有玩三國的人入黎!!走場都話冇問題?

[Close]

請所有玩三國的人入黎!!走場都話冇問題?

今日打左場三國令我好嬲~
有班人打左場三國我地肥左就走場~咁都算啦:
佢地(zupermasude同kai kai@_@v,仲有Extroversion)唔係第一次走場,我尋日先見住佢走場!L
跟著佢地開左場又玩三國,我入去話佢地做咩又走場~跟著佢地話我地咁肥點玩~
最嬲就係佢地有個人仲講〔做咩咁專制,我鐘意走場就走囉〕類似咁的話
點解d人可以咁唔知醜咖
唔怪得知d人會話vlan好冇品~

跟著我地開左波,又有好多問題出現:
1)有人話可唔可以玩玉,之後佢地話唔得,點解唔比嘖~對隻game好唔尊重
  d人禁玉係因為3.6玉平先話禁嘖(呢禁我唔同佢計,我唔係場主果場)
2)隻司馬同郭嘉想伏馬岱,佢又唔知我地見到佢地見到佢,我地走埋去佢又話我地全圖~
  之後又有一次我(月英)打完隊兵走去打三小怪,見到隻半血司馬殺左佢,佢(Extroversion)又話〔我伏你你又會伏番我,全圖狗〕之類d野~
  cp佢打曬咩,打完兵唔打得cp唔通打黃龍咩?又屈我一次全圖:@
3)最後我同馬岱肥左爆入去,佢地有個〔Love_Me !)就話〔88〕之後走場,我地就話佢地狗啦!!佢地又要串77!!:@
  最後對面d人走曬場

我地就打到底唔走場,爆埋佢大營先走,我d隊友都信我冇開圖!!
根本係佢地自己廢就廢啦~又要屈人全圖仲走場~
誅多藉口,我都唔想咁惡話佢地廢,但佢地真係好唔知醜!!

有rp,請睇到底,睇下佢地有幾狗~唔該!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我成日都見到佢地走場嫁啦~人地唔醜呀ma~唔夠打就走場,新手都好過呢d人啦,新手雖然係廢,但係佢地都唔會走場,好撚廢呀你地〔走場果d〕

知唔知呀,唔夠薑入牙,死廢物-走場西,廢物

引用:
原帖由 老虎仔ˍ= 於 2006-9-22 19:15 發表
我成日都見到佢地走場嫁啦~人地唔醜呀ma~唔夠打就走場,新手都好過呢d人啦,新手雖然係廢,但係佢地都唔會走場,好撚廢呀你地〔走場果d ...
你又見過佢地咩,真係超狗!!
搞到有d人唔想玩vlan
認住呢隻鷹,三國走場有保證~

其實呢D人真係好百痴,講真果句,你打打下見到人走場,更係嬲架啦,
咁講句走場狗,有幾咁閒?( 我地仲要係網吧度玩 ),咁樣洗唔洗串77呀
呢班人真冇品,仲要禁玉,講真個句 3.7d 玉咁貴,我唔知點解D百痴仔
仲要禁玉?!

vlan真的太多人走場
因為沒懲罰,要罰也罰不到

現在我只好同自己講
佢地係癈物,係垃圾,係蛆虫
玉-我成日都講,可以就d垃圾唔用,反正對我沒差
4.2都禁玉的,不是新手就是癈物

有d賤人死1次就走,又係乞人憎
好似上次我馬代同司馬打
果司馬白痴,自己俾箭塔射死又中離

內容被刪除

立哥:
內容有眨義之意扣10分

〔走場〕果d人唔夠薑入黎~

引用:
原帖由 老虎仔ˍ= 於 2006-9-22 21:33 發表
〔走場〕果d人唔夠薑入黎~
係囉,我同d人講明今晚vlan個壇三國區見咖馬~
入左黎扮睇唔到?

我冇睇晒.在遊戲開始左冇耐就見到月英用佢招技飛番屋企(6:29)
唔洗睇啦,我唔知你有冇用全圖,但一定有可能.唔係從你伏人果度覺得你會開全圖.係因為你會用bug,明知道係錯既,係唔公平既你都用?對隻game好尊重?
bug同外掛係兩樣野?係兩樣野,但目的都是一樣的
所以呢個replay只可以證明你有'可能'開全圖,佢地有走場
問題大家都有

好多人都系走場加拉-,-習慣了

發新話題