25 12
發新話題

馬岱勁

[Close]

馬岱勁

lv20好勁合+快d野一妙三箭死人ge用被魔刀andthan用弟四蕉魔最好暈佢先 用關羽暈佢先

馬岱真系幾勁下~~射程遠 功速超快

勁唔勁...要睇下玩果個人係點玩姐
不過馬代得一招技係射得遠d姐....大技都廢既...買左鞋都打唔到人啦
有幾勁=.=

都要睇下個人用成點,
好多hero用得好都好勁咖

引用:
原帖由 koonhei 於 2006-9-3 14:10 發表
勁唔勁...要睇下玩果個人係點玩姐
不過馬代得一招技係射得遠d姐....大技都廢既...買左鞋都打唔到人啦
有幾勁=.=
合風行走去佢後面...
出大絕...之後...射!射!射!
睇佢走得快..定馬代射得快..
haha

點解走唔到!?
除非你好肥,如果唔係一定走得到,
等你招大絕完左,反殺你仲得

你咁講,張郃仲勁啦,
同你講一樣
合風行走去佢後面...
出大絕...之後...射!射!射
睇下你走唔走到

所以一句講曬,技術最重要

引用:
原帖由 kelvin19250 於 2006-9-9 23:23 發表
點解走唔到!?
除非你好肥,如果唔係一定走得到,
等你招大絕完左,反殺你仲得

你咁講,張郃仲勁啦,
同你講一樣
合風行走去佢後面...
出堮..
咁係因為張合有毒箭慢人je...
不過馬岱勁..我覺得係勁係搵錢方面...攻速快...又射得遠d
好多人忽略左佢ge第一,二招...其實要配合埋先至好用...
馬岱因為有第二招爆攻..前期先至卑人賺錢快..
而且比人射得遠..又有第一招...打中路的話一定唔會卑人壓..
記得前幾日上vlan玩..人地郭加+司馬都壓唔到我...仲卑我壓番轉頭...
等自己賺夠錢..先出風行..再合神速+烈玉...打法師的話保證6下之內殺得死...
除非佢買甲...因為本黎法師己經無乜防..再扣8防..係好痛ge..
跟住再賺多d錢..出血斧就可以有機暈到人..跟住再出月下美人..大技用黎係團戰的時候出..
如果中箭ge人走的話..佢地就少左一個人打..佢唔走仲死..大技打人好痛..佢企係度打就死梗...
跟住因為有風行..可以減少死的機會..賺錢快到你唔信..果時我出左風行,烈血,血斧.月下..仲差唔多出埋七星..
人地隻夏候先得個大地斧..搞到卑人話我地邊有人供裝卑我..果時個司馬...3下就卑我殺左...
  我 們   結 婚 吧

引用:
原帖由 mikepun2000 於 2006-9-21 04:52 發表

咁係因為張合有毒箭慢人je...
不過馬岱勁..我覺得係勁係搵錢方面...攻速快...又射得遠d
好多人忽略左佢ge第一,二招...其實要配合埋先至好用...
馬堮..
我想話你知馬岱合血斧唔係會暈人,
你見到有時合左血斧打人地個頭會有個好似暈咁的標誌,其實果個係唔會暈,而係血斧的15%加100攻效果,不過我都認同馬岱要肥真係唔難,但我會升黃點先升第1、2招囉~
你要神裝就梗係:
鞋~武士刀~風行~7星~烈玉~月下
唔會要血斧囉~!!

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-9-21 13:30 發表

你見到有時合左血斧打人地個頭會有個好似暈咁的標誌,其實果個係唔會暈,而係血斧的15%加100攻效 ...
你升黃點先升1,2招加埋買武士刀先會好用d= =?
我升左第2招有爆攻好似係65攻..你升黃點+埋先係8全能加8攻8敏2.6甲190血120法力..呢樣邊個好d都好難講..
但係我買風行先..再升再一級第一招..前期 即係最關鍵的時期..肯定唔會死..除非人地買石..不過早期邊個會肯出錢買= =?
你買武士刀先有爆擊..但係會容易死好多...死一次冇幾百金之餘又浪費左時間賺錢..咁唔係得不償失??
不過你話你地未輸過...或者你真係勁到咁都可以唔死..如果你真係咁神的話就真係好難分邊個好用d...
不過最大的分別係..我咁玩係打中,後期強...你咁玩就係中,前期強...跟本我就覺得係2種唔同ge玩法..真係好難分高低...
講到最後..都係返番o個一句...睇下個玩家用成點啫...

ps: 血斧o個下爆100攻係真係會暈0.25秒ga..3.7唔知..不過4.2就一定係..雖然佢無寫出黎..但係你打ge時候都會發覺ga..
     最容易發覺的時候就係走緊o個時..同埋佢cut到人地的魔法..

我 們   結 婚 吧

但我玩中好多時都會買眼~(冇咁易死同睇隱形,服部果d)
我認為玩武士刀中後期先勁,馬岱中路多數打張合or司馬果d,有武士刀實壓到佢(我的經驗)
但都要你執兵勁先可以好快出到武士刀,(一隊兵起馬要執4隻)

p.s.我事實上係玩3.7d...唔知4.2

開始全能力
合把風行
直衝雷玉lv3,後補冰玉lv2

有雷玉後清兵快
要補其他神兵會易很多

對高手,可能不太好用
但我用這裝殺很大

引用:
原帖由 siumong 於 2006-9-22 14:17 發表
開始全能力
合把風行
直衝雷玉lv3,後補冰玉lv2

有雷玉後清兵快
要補其他神兵會易很多

對高手,可能不太好用
但我用這裝殺很大
我自己本人不太喜歡用雷玉..好難掌握o個d爆...用普攻汁兵尾刀會好好多..
唔驚話唔少心爆一下今你汁唔到兵..用雷玉通常都係抽中魏延同太使慈先會用..
我覺得咁樣反而容易汁兵d..
  我 們   結 婚 吧

因為我不是高手,最多算中手吧
可以有雷3應該算中期了吧
而且雷玉加敏,基本上有自己兵在打都可以清晒對方兵,汁晒,最多MISS 1個
(本人錯覺,用雷玉好似打快些~~HAHA)
LV3扣200 而且發動率本人覺得也頗高
真的很好用
信不信由你
雷3冰2,可殺8成血的肉盾
有隊友,許豬,張了都殺得了
(可能對方弱而已)

不過這的確有很大缺憾
對方初期壓過你,就很難出
要成型也較久
就是一開始沒甚麼攻擊力
但成型真的很會殺人
不過係VLAN好似得我用這打法
我也教過幾個人用

我係遊戲叫:Ian
同我打過應該知
除非開始說明禁玉,OR不玩代
不然我8成出這裝
不過不知為何愈來愈多人4.2都禁玉
不過當讓新手~~

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-9-21 13:30 發表

你見到有時合左血斧打人地個頭會有個好似暈咁的標誌,其實果個係唔會暈,而係血斧的15%加100攻效 ...
.......求下你唔好再識少少扮代表啦
血斧係會暈到人架
暈0.001秒 官網已經公佈左
0.001秒有乜用??
防徐既捉
c馬大絕 (冇記錯係得既 果1.75秒會重新計過)
曹仁大絕(可能會出現bug)

血斧冇用-.-"???
1早話你唔識玩嘿嘿嘿
65攻+15%速
打服部 張恰 張了 任何法師一流

引用:
原帖由 9789 於 2006-9-26 23:28 發表

.......求下你唔好再識少少扮代表啦
血斧係會暈到人架
暈0.001秒 官網已經公佈左
0.001秒有乜用??
防徐既捉
c馬大絕 (冇記錯係得既 果1.75秒會重栮..
你同我打過啦咩~
嘈嘈閉,我打三國果時你都唔知係邊?你實係一玩就玩4.2果d啦(可能同d靚仔玩緊lf2)
你未玩血斧囉,得6個位你都仲玩血斧~
鞋~武士刀(黃龍)~風行~7星~烈玉~月下
有多個位你先講血斧啦!
睇你都係果d話要禁玉d人啦~
唔怪得知你有位合血斧啦~定係場場肥唔起係洗曬盜短呀!!
仲有你講4.2定3.7呀,小朋友!!

25 12
發新話題