發新話題

【100木最快記錄】(入黎挑過啦~)24/10更新

[Close]
太小了 有無上kyo 上面13lv出東吳 玩老虎祝 即係13lv 己經140木 不信自己上去下載 難道 木多叫神手?

引用:
原帖由 YEAH111 於 2006-10-24 11:06 發表
太小了 有無上kyo 上面13lv出東吳 玩老虎祝 即係13lv 己經140木 不信自己上去下載 難道 木多叫神手?
太天真了,佢有心要咁玩,都唔係第一次聽呢個方法啦,
冇講過木多就係神手,請唔好自行幻想人地講野~

其實如果真係我1lv都可以140木,
我正係搵隻老虎走去打野,隻英雄唔出去未唔會升lv又有木搵囉~但都唔知要等幾耐...

又有新記錄~~
黃忠12lv100木~成場殺勁多人~
我地最後走左兩個3打5~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

今日因基一人上路15lv先有100木乍,對我黎講算好好,21lv就出140,
覺得係自己最好一次

條女幾索- -"

引用:
原帖由 svmj3 於 2006-10-25 17:55 發表
條女幾索- -"
你講邊條...
好似冇咩關係...

不過澤尻索就真係索咖,冪冪都係

16LV100木有幾難JA~講真
我玩左3國4年
要做到真係好易
什至仲多
不如黎浩方找我
我係NOOB團

引用:
原帖由 alan909 於 2006-11-9 22:35 發表
16LV100木有幾難JA~講真
我玩左3國4年
要做到真係好易
什至仲多
不如黎浩方找我
我係NOOB團
浩方好lag架,仲有,d人多數都只玩3.9  個場多bug到仆街,d英雄又唔平衡
比我玩3.7都唔想再玩返3.9,講真

咁火滾既你地,13lv100木有幾難,我成日都得啦- -
整唔倒rp上黎炸......
搵人教我整實多木過你

咩又16lv又13lv呀,
而家係12lv啦~

黃伯火箭好勁架wor...汁兵應該唔難 ^^~ 當然,,真係幾睇對手架 @"@如果對手係清兵快既...又或者汁兵好勁既,,咁可能汁唔到咁多既呢...不過就3.7而言,,蜀國弓手都是過強,,沒幾多英能壓得好呢

中路神手張合對神手黃忠先好玩....可惜未遇過

引用:
原帖由 skilluang 於 2006-11-12 22:31 發表
中路神手張合對神手黃忠先好玩....可惜未遇過
2個真係神手咁打你估邊個贏?

弓手單中~12lv140木.....
14lv~100木,基本上法c單中都做到

引用:
原帖由 SR超人 於 2006-11-13 15:36 發表

2個真係神手咁打你估邊個贏?
邊個出技先就會有著數,太耐冇玩唔記得張合有冇減攻速
引用:
原帖由 tony1 於 2006-11-13 19:22 發表
弓手單中~12lv140木.....
14lv~100木,基本上法c單中都做到
又係度吹水,要吹就返屋企喇

發新話題