24 12
發新話題

三國有乜team

[Close]

三國有乜team

想問下三國有邊幾team
我知道有隊[G]team,不過唔知有幾勁,都係玩3.7多
有隊^x^????玩4.2多
仲想問下有邊幾team 人
成日都聽到你0地話有幾勁幾勁,又無同你0地打過.
咁你0地覺得玩咁耐 有邊d 人真係覺得好勁架???

三國真係5g ...不過信長都幾多...

不過有d想玩下三國

eric1391  好像不錯
| LoSeR | ToM

[G]team你想知有幾勁,得!
同我地打番場,你就知

引用:
原帖由 kelvin19250 於 2006-11-1 19:44 發表
team你想知有幾勁,得!
同我地打番場,你就知
你咁講搞到我地好似好串咁...
但講真果句,打咁耐好似唔見太多人勁過我地~
喺vlan打三國輸既場數5隻手指數得曬...呢樣野係真既~

我知一個好似叫justice,
仲有隊叫rApE |,但好耐冇見佢地...
好似係狗男果班人黎~

rApE |係robin的...佢做團長,笑死..
有rApE |果時我去左Taiwan

都好似見過佢0地,不過有時得一兩個人.
一兩個人又代表唔到成team 0既實力.
你0地通常幾點會係度架.
約時間又未必約到.
希望有機會同你0地打返場啦.
我叫 TYPE-L

引用:
原帖由 lazyful 於 2006-11-2 00:16 發表
都好似見過佢0地,不過有時得一兩個人.
一兩個人又代表唔到成team 0既實力.
你0地通常幾點會係度架.
約時間又未必約到.
希望有機會同你0地打返場啦.
我叫 TYPE-L ...
見過你啦,即使我地得1,2個人,但我地都可以嬴
如果真係成隊一齊,我諗...要輸都好難...

[G]團出齊..真係冇得輸..
又係打到人走場-

回復 #7 herrylei 的帖子

哦原來有同你打過???
我都唔知邊場,有機會再切磋切磋

有〔^x^〕呢個tame...

引用:
原帖由 趙子龍 於 2006-11-3 10:59 發表
有〔^x^〕呢個tame...
我知呀~同你玩個啦

引用:
原帖由 eric1391 於 2006-11-1 20:32 發表

你咁講搞到我地好似好串咁...
但講真果句,打咁耐好似唔見太多人勁過我地~
喺vlan打三國輸既場數5隻手指數得曬...呢樣野係真既~

我知一個好似叫justice,
仲有隊叫rApE |,但好耐冇見佢地...
好似係狗男果班人黎~ ...
事實上如果只睇果條友既回覆  

[G] 比我既印象根本就不肖一顧  囧  

感覺上係vlan玩三國既人都係少..  然而一d玩三國勁勁地既又走哂去信長  囧"(當然不包括我)  

同果個自大友說的「係咁勁 三國大賽點解唔見你?囧」  只滿足係一個小小伺服  自吹自擂有乜用?
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

你以為我地唔想參加三國比賽,
但好無奈,[G] team 裏面有2個屋企冇得玩,一定要
星期6先玩得,仲要唔係成日有錢黎。
咁點參加比賽呀!大哥

最重要我地唔知參加條件係咩,
我就唔信呀豬呀狗都可以去參加比賽,一定要有咁上下積分
或知名度先有得參加啦
有一次我睇度只限32隊,[G] team又冇咩成員
經常去kyo,你認為佢比我地參加咩

如果落網吧打kyo既話,
lag到嘔肺,玩都唔想玩...

所以都係vlan好過~

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

24 12
發新話題