33 123
發新話題

【100木最快記錄】(入黎挑過啦~)24/10更新

[Close]

【100木最快記錄】(入黎挑過啦~)24/10更新

今日打左場4打4(雖然中間對面走左1個)
我黃忠單中打曹操~
14lv100木,16lv出東吳
32分鐘完場>3<
不過真係慢左,有幾隻兵執唔到~當係執兵教學咁睇啦~
新手必睇‧中手學野‧高手參考‧神手回覆~~
執兵對所有玩三國既人都一定要識先算高手!!

大家一齊放d rp上黎挑我100木記錄啦!!(最少3打3啦)

請回覆比d意見啦~~

下面有兩個本人新既13lv紀錄,有rp 18/10、23/10
仲有個12lv記錄24/10

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

肥bon仲強,27 mins完場, 5 vs 5

見你成日係到開發三國版
有罵戰唔參加
送你5分喔~加油~~~~~~~

引用:
原帖由 laigap 於 2006-10-11 20:33 發表
有心玩快攻唔係唔得~
蜀用魏延~劉備~孟獲~徐庶or龐統~祝融or黃忠
合作到好快可以完到場!!

等我叫d fd玩場快既放上黎啦~

引用:
原帖由 laigap 於 2006-10-11 20:33 發表
咩人同佢打先...佢係咪同肥料玩先..
係就call佢同[G]打番場啦...我都想見識下佢點27min完場

14lv100木唔係咁快嫁炸...要睇好多野...對手..咩路...............

引用:
原帖由 chunggoku 於 2006-10-17 18:31 發表
14lv100木唔係咁快嫁炸...要睇好多野...對手..咩路...............
咩路又有咩關係.?咩路都係咁打咖啦

新rp~~

今日打左場13lv 100木,
黃忠5打4~開始走左個~
單中打曹操!!

尋日都有場13lv趙雲100木,但網吧夠鐘冇得post...

真係好勁=.=
我15 lv都唔知有冇70木..
好小玩三國lu~剩係會玩3.7d的我=.=

我都真未試過16 lv100木 - -最多80-90左右..........你真係勁\!.! 比個good你

引用:
原帖由 kenlam20022002 於 2006-10-22 09:21 發表
我都真未試過16 lv100木 - -最多80-90左右..........你真係勁\!.! 比個good你
真多謝你個good~仲有咩16lv?
我係13lv~
我諗要快過12lv應該要兩個人1條路先得~

咁你殺唔殺人先??
殺人就唔好計lv數
計時間ma
咁我狂殺人,lv數升得快咪唔著數@@?

引用:
原帖由 叉雞利 於 2006-10-22 20:42 發表
咁你殺唔殺人先??
殺人就唔好計lv數
計時間ma
咁我狂殺人,lv數升得快咪唔著數@@?
嗯,有d道理~
但又唔好講到唔著數

eric+油啊,爆新記錄啊

今日一場55夏侯惇13lv 100木,
最後變左我地2打3,但都贏左
隻曹操超狗,臨走場仲要放左把青虹先走,又自私為左執雞唔幫我補血(我得返56血)
隻司馬又係,又唔走場,又唔玩,係度掛機~食左份錢...

33 123
發新話題