發新話題

火影黑名單"(請留意本帖"歡迎大家舉報走場人士)

[Close]
引用:
原帖由 ╭DeviL★累 於 2010-8-3 17:13 發表
有呀 rp自己慢慢睇
我想講有rp都只係有走在人一行野 唔代表我係走場 你? 你地re個陣 我去到 即刻比你話走場狗波 解釋又唔理

走左咪=走場囉 gag?

引用:
原帖由 ╭DeviL★累 於 2010-8-3 19:06 發表
走左咪=走場囉 gag?
咁我係斷線阿ma 又唔係特登 你咁樣話人走場+狗字 唔係幾好囉

乂妖一乂同小手冰涼連走兩場,第二場仲係咁踢我...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 打開(人在) 於 2010-8-4 12:08 發表
乂妖一乂同小手冰涼連走兩場,第二場仲係咁踢我...
我遲小小先可以處理本帖既內容

前日同╭DeviL★紙 其他人唔記得- -果場我咁左鍵盤個關機制
果場真係唔係特登走的抱歉

@@只係睇rp~.~

HA雲仔,我成日都按到關機制xD
想睇番f12 之後過左小小....就88

引用:
原帖由 CrAzYStar★仔 於 2010-8-5 12:37 發表
HA雲仔,我成日都按到關機制xD
想睇番f12 之後過左小小....就88
這 些 事 情 我 都 跟 你 們 一 樣 試 過 喔 !

╭DeviL★WiNG  你岩岩斷線定走場=0=?!

引用:
原帖由 雲的前奏曲 於 2010-8-5 19:40 發表
╭DeviL★WiNG  你岩岩斷線定走場=0=?!
斷佐- - "你無睇到火影區打既野咩?!
我話行緊雷 一打呢句 就打網- -
好正出裝方法!

╭DeviL★紕岩岩走場喎!

引用:
原帖由 sulley 於 2010-8-5 23:19 發表
╭DeviL★紕岩岩走場喎!
要 有 RP 才 可 以 舉 報 !

邊個devil團d人唔走埸?
有replay為證 佢絕對唔係hand機架lo
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 LanceWong01 於 2010-8-5 23:53 發表
邊個devil團d人唔走埸?
有replay為證 佢絕對唔係hand機架lo
現在沒有空理此帖 (該活動完了才理會本帖的帖子)

不過本團成員走場...我會問當日的成員!

你等我的回覆!

發新話題