發新話題

[討論] 留意一群識玩但極度冇品玩家 (耶穌同佛祖吹我update)

[Close]
引用:
原帖由 愛人的謊言 於 2022-4-9 18:34 發表

又系呢啲你們我們,系就挑戰我,唔好講廢話
不過你呢啲都係靠抱大腿
同意, 唔該你講少d廢話, 等你地開波

補多句,突然醒起, 同我拎返你個垃圾正身出黎先好係到嘈, 唔好等陣含完又開過個分身出黎, 唔得閒同你班友一個一個分身慢慢玩 同以前占雄南班圖狗一**不雅**樣, 開分身就大大聲, 都一樣係外掛狗

傻系死淨把口自己打自己嘴又唔認...你老母湊大你好辛苦嫁..係咁秀智商下限
引用:
原帖由 愛人的謊言 於 2022-4-9 18:17 發表

系啊,你老婆都可以換噶,你個人有無感情,你刨曬文先啦76,你條jer跟左你幾十年你點解唔換先?需要牙籤仔,可以換啊,傻子

引用:
原帖由 沒有如果。 於 2022-4-9 1 8:44 發表
好心啦唔好咁幼稚, 成日講咩老母做雞, 依加d小學生都唔會咁講啦, 仲覺得咁樣會攻擊到人 講到得你地自己會有反應姐

話咩跟jtbc個段黎講, 你唔知人地台仔唔識廣東話?人地跟你既語言黎講咁都可以拎黎笑, 唔係話唔得 ...
你無反應就唔會回應我啦,傻仔,唔好扯火啊, 甘你唔該叫個jt唔好出聲呢啲香港討論區,叫距翻印度啦
,我夠話個五大其他一個開mh巨集改制啦之前,甘系未要嘈先76

引用:
原帖由 沒有如果。 於 2022-4-9 18:48 發表

補多句,突然醒起, 同我拎返你個垃圾正身出黎先好係到嘈, 唔好等陣含完又開過個分身出黎, 唔得閒同你班友一個一個分身慢慢玩 同以前占雄南班圖狗一**不雅**樣, 開分身就大大聲 ...
呢個唔係我真身?你究竟質疑緊vlan定我?唔係都唔會大大聲,你真係無無地腦,我夠話你呢個分身啦,起度大大聲嘈嘈逼,你真身系邊個啊廢物,幾時到你出聲,人地話你系靜雯就靜雯啊,我夠話你系雞,賤公雞啊

引用:
原帖由 沒有如果。 於 2022-4-9 18:48 發表

補多句,突然醒起, 同我拎返你個垃圾正身出黎先好係到嘈, 唔好等陣含完又開過個分身出黎, 唔得閒同你班友一個一個分身慢慢玩 同以前占雄南班圖狗一**不雅**樣, 開分身就大大聲 ...
就算我信人你系五大之一,你都係排最尾渣,幾時輪到你出聲,我絕對可以取代你成為五大尾位,等疫情完出網吧3分羅76

回復 125# 的帖子

首先呢, 回應你就唔代表要有反應既, 咁即係你同你啊媽傾計, 你回應緊佢=扯緊旗?大個仔啦

之後你話咩五大, 你咪拎去做囉有咩所謂, 都係d人自己講我/地都冇講過d咩, 做左五大會有錢分定矜貴d? 你想既做埋一大都得啊

引用:
原帖由 愛人的謊言 於 2022-4-9 19:00 發表

你無反應就唔會回應我啦,傻仔,唔好扯火啊, 甘你唔該叫個jt唔好出聲呢啲香港討論區,叫距翻印度啦
,我夠話個五大其他一個開mh巨集改制啦之前,甘系未要嘈先76 ...
可以嘈啊點解唔嘈?用外掛都唔嘈?
話埋比我聽邊個我私底下吊吊佢先, 咁不過你記得嘈埋你d外掛隊友啊唔知小少帥定水野朝陽

連自己正身都唔敢認, 唔係唔得既, 肉酸d囉

引用:
原帖由 沒有如果。 於 2022-4-9 19:12 發表
首先呢, 回應你就唔代表要有反應既, 咁即係你同你啊媽傾計, 你回應緊佢=扯緊旗?大個仔啦

之後你話咩五大, 你咪拎去做囉有咩所謂, 都係d人自己講我/地都冇講過d咩, 做左五大會有錢分定矜貴d? 你想既做埋一大都得啊 ...
就係你扯唔起,宜家比多小小刺激你羅

引用:
原帖由 沒有如果。 於 2022-4-9 19:13 發表

話埋比我聽邊個我私底下吊吊佢先, 咁不過你記得嘈埋你d外掛隊友啊唔知小少帥定水野朝陽

連自己正身都唔敢認, 唔係唔得既, 肉酸d囉 ...
得啦,線報話你系公認五大,宜家網吧無開, 你威啦,我收皮,唔蝦你d靚啦,除左jt仲有邊個,我睇路自離

雖然系尾位,都夠線上吊打所有人,

回復 119# 的帖子

我巨你母親咩 我失誤仲多過你 本來潛水食花生都算 你要開名就比證據啦

回復 131# 的帖子

都唔差在話埋MH 改圖 踢人啦 :Q

引用:
原帖由 E-Gor__ 於 2022-4-9 19:32 發表
我巨你母親咩 我失誤仲多過你 本來潛水食花生都算 你要開名就比證據啦

喂 跟我一齊噶噶叫未?支那豬
引用:
原帖由 噶噶叫 於 2022-4-9 17:34 發表
好似豬先會噶噶叫 我們一起噶噶叫

:handshake
:handshake

引用:
原帖由 沒有如果。 於 2022-4-9 19:13 發表

連自己正身都唔敢認, 唔係唔得既, 肉酸d囉 ...
你都做咗咁多年毒倫LA 隱蔽廢青 係網絡上你就大大聲=.= 出到嚟真係驚你連屁都唔夠膽放 你玩咗咁耐LA仍然都係咁倫廢 同你現實一九樣 真係幾同情你呀媽   生舊叉燒好過生你 阿信長高手 你每個月畀幾錢家用呀 聽講你幾年前 成日 匿埋喺網吧打機 九倫屎屎 太倫臭串 俾人執咗鑊金 打機打上腦 好心你就搵返份工啦 聽人講你由日頭打到天光 打左2日信長 消耗身體好似唔使瞓覺咁WO 信長高手?  算啦 都費事調醒你

發新話題