發新話題

[討論] 留意一群識玩但極度冇品玩家 (耶穌同佛祖吹我update)

[Close]
打機咪打機 人品屎尿屁咁 有咩謂

:hug: :hug: :hug:

花生.食個靚花生

回復 88# 的帖子

講到尾水野條傻仔咪唔敢打 人地招你3分開live又唔接 咁你收水啦 呢下我就G持J仔

推推推推推推

:lol :lol

咁接未 想花生

引用:
原帖由 水上人 於 2022-4-4 20:24 發表
講到尾水野條傻仔咪唔敢打 人地招你3分開live又唔接 咁你收水啦 呢下我就G持J仔
又多個mh仔開分身出來食花生

:lol

推推...有一班中意用巨集, 又中意夾英, 不過看到不夠打就會走光光

無知一問, 巨集跟外掛有什麼分別?用外掛就幫你看到本身看不到的視野; 用巨集就幫你接到自身能力接不到的技

別跟我說輔助程式, 你去運動比賽看看人家會不會給你用輔助機械

支持>.<  

支持>.<  

引用:
原帖由 沒有如果。 於 2022-4-7 16:59 發表
推推...有一班中意用巨集, 又中意夾英, 不過看到不夠打就會走光光

無知一問, 巨集跟外掛有什麼分別?用外掛就幫你看到本身看不到的視野; 用巨集就幫你接到自身能力接不到的技

別跟我說輔助程式, 你去運動比賽看看人 ...
唔好含血噴精
路人團英對誰我想對誰就對誰 你咩品行要我對你路人英?,ny,tnk未場場宇左,來來去去幾個英,你唔噴5大?唔好做小丑啦7頭?
喜歡開一堆分身來串 我場場都會團英 要不要團英是我的事 關你屁事?
不開心就不要過來討炮 我的確是新手 喜歡用團英
尤其是個你呢d插口傻西我就用團英,廢人系要用噶啦,好似你咁**粗口**勁咩 毒**粗口**
至於會騙人或是生活上沒甚麼能力又一堆藉口狀態不好又不敢打的我很 沒 興 趣 認 識

引用:

講到自己咁**粗口**威,“啊之啊左” 敢出出網吧打先啦 傻西 肥毒

引用:

唔**粗口**中意就未入場,又要打又要**不雅**up,輸打贏要正76,你呢d真係賤人

發新話題