發新話題

[討論] 留意一群識玩但極度冇品玩家 (耶穌同佛祖吹我update)

[Close]
引用:
原帖由 SUB. 於 2022-3-22 18:20 發表
有個E-gor 都係佢地個堆 冇品仔
已加 好人一生平安 thx

引用:
原帖由 中暑__ 於 2022-3-22 18:35 發表
樓主原來系葡萄成熟時
係 在下繼國緣一 火之神神樂多年 只鍾情一隻英但你而家先知.. 請好好學習下呼吸法 有助你視察洞悉能力

:lol :lol :lol

FYS :  再晤順氣約出來網吧""真人3分"",順便睇埋你開咩車,戴咩表先同人講人品,你打緊機個陣有人幫我穩緊錢 我有間舖頭呀  有人幫我穩緊錢 鍵盤戰士
我FYS: 帶緊隻錶   十二萬   貴過你全身   

你地真係好叻好勁
我好羨慕好佩服
我用哂成副身家同埋問老母借錢先勉強夠按揭買呢隻錶
都未諗到點供30年
不過勁在隻錶有投影功能
價值返哂黎
唯有再努力d搵錢錢

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

話哂我咁有誠意連儲緊錢買target錶既靚相都分享埋..
你地肯蒲頭未?
好期待D聲稱有車有錶既影實物分享出黎
等大家見識下能夠同速度與激情咁多集以黎出現過既靚車媲美既勁靚車
同埋function應該勁過tony stark禁個掣就變左機械手套仲識得發射米加粒子炮既超勁錶(唔知咩黎既話唔該自己去煲下美國隊長civil war)
我想print哂D相出黎整poster痴喺天花板日望夜望
每天提醒自己以你地為目標
諗起都滾動

回復 15# 的帖子

请问你是伦敦金才俊吗? 想跟你学野

個list個班人成日跳人地場
搞到又要再等過
見到都黑人憎

人地咪係1見到我地5個又走晒不願打
我地零星幾個偶爾2~3fd打佢地5FD又無咁怕打
某些人係咪輸不起 我不知 我只知不夠打先走
JJ

引用:
原帖由 chowpong 於 2022-3-25 00:33 發表
個list個班人成日跳人地場
搞到又要再等過
見到都黑人憎
引用:
原帖由 J.Tbca 於 2022-3-25 01:53 發表
兩位真的太猛了
可是..你們資產審查通過了嗎?
確定有車子了嗎?
車子沒有的話告訴我
我有四輛車子但原諒我錢不多只有買到紅色跟綠色
而且每輛都有一匹馬和象在旁保護著
車場外常常有些兵卒帶著火箭炮巡視的
所以保安還是不錯
喜歡的話可告訴我喔

引用:
原帖由 J.Tbca 於 2022-3-25 01:53 發表
認真小小刨下文先啦,不過你台灣仔睇唔明廣東話好正常,當時狀態唔想打想娛樂走or kick又好正常,
宜家系距開場**不雅**完我地,而之後又入來打(聲稱見到老友),完場晤順氣出post爆曬人先系**謾罵**.
你原本叫雞,彈鐘,到有興趣轉頭翻來顏射人,之後又回來周圍唱個雞個秘密花園生臭狐喔。你唔覺得有問題?
J.Tbca 無人識你啊...其實你算老幾起信長界?你都系靠沾高手來串人姐..就算你宜家勁都系無隱者後信長時代,收檔啦.

引用:
系咁串就唔好起度打字串我地d弱勢新手玩家,大嘴少少,霸氣少少,唔好起度沾fd,仲要系沾高手,輸唔可怕,可怕系無好勝心,~~

引用:
講咁多都托,你為人都是欺善怕惡,攀峰強權,賤人一個,第一場跟你玩,素未謀面,你就用森仔掉裝在地下A來串,
對住五大就漆皮笑臉~認親認戚,菜b~

回復 24# 的帖子

咪係囉傻仔甘掉裝 之後就比人屠到隻狗甘 未見過台仔好似你甘廢
我記得我愛過 也懂了 你感情上的轉折
淚濕透了紙鶴 愛斑駁了顏色
而我的心被撕裂般拉扯

回復 26# 的帖子

聽講係諸神副團長 7年前我地TNK打對諸神印象還不錯
E家係知咩料 我有得FD去r 你有無呀?
我招你5V5如何? 弱智仔
JJ

發新話題