發新話題

[討論] 留意一群識玩但極度冇品玩家 (耶穌同佛祖吹我update)

[Close]
引用:
原帖由 巫撞 於 2022-4-9 11:24 發表

建議文靜即場表現自己噴自己   笑到PK
澳門仔 成日打信長 建議你不如專心D返澳門整好味D 杏仁餅

引用:
原帖由 沒有如果。 於 2022-4-9 13:52 發表
1.[路人團英對誰我想對誰就對誰 你咩品行要我對你路人英?,ny,tnk未場場宇左,來來去去幾個英,你唔噴5大?唔好做小丑啦7頭?]
首先你邊到睇到佢地場場宇左? 你估佢地要好似你地咁唔用AT唔夠打? 要不要來一回, 讓賽給你們幫我們 ...
毒**粗口**廢青話人毒**粗口**   好彩依家你冇喺網吧打機炸

大陸仔講返好d廣東話先好扮香港人啦傻L噶噶叫
引用:
原帖由 不列顛帝國 於 2022-4-10 01:54 發表

一個post要開幾多個分身撐自己?睇到都替你心痛 冇朋友 冇人幫 連街人都當你過街老鼠 收檔啦 大陸豬

個post原意就係想比大家睇下低質係幾咁無極限
見到咁踴躍真係好高興
希望各位高抬貴手
唔好阻止佢地繼續沖出來表演
同埋更重要係

我仲等緊車同錶既圖...
我仲要print poster再鑲喺牆
大家可唔可以比我見識上流社會階層生活先?

暫時我只係初步明白到上流人士其中一個生活習慣
就係經常會請人去網吧打3分鐘機
而家社會經濟低迷
能夠擁有咁慷慨既心地實在係受人景仰

引用:
原帖由 噶噶叫 於 2022-4-10 01:59 發表
一個post要開幾多個分身撐自己?睇到都替你心痛 冇朋友 冇人幫 連街人都當你過街老鼠 收檔啦 大陸豬
**謾罵**你唔係以為個帝國系我嘛?你有病睇醫生,我鬼知甘多野? 你唔係大陸豬?你唔係大陸塊地?智障狗 小心啲講野啊,國安法拉你啊

可唔可以講返車同錶先?
我一直等緊你地教授成功秘訣

暫時所見上流人士有三大說話技巧
智障 狗 同埋 雞
我會再努力發奮
要好似你地咁慷慨
擁有隨便就可以請人打3分鐘遊戲既經濟能力

引用:
原帖由 不列顛帝國 於 2022-4-10 01:54 發表

我不嬲都係澳門  返咩澳門  你弱智架?

引用:
原帖由 不列顛帝國 於 2022-4-10 01:46 發表

你都做咗咁多年毒倫LA 隱蔽廢青 係網絡上你就大大聲=.= 出到嚟真係驚你連屁都唔夠膽放 你玩咗咁耐LA仍然都係咁倫廢 同你現實一九樣 真係幾同情你呀媽   生舊叉燒好過生你 阿信長高手 你每個月畀幾錢家用呀 ...
其實廢唔廢真係落場打過先知,如果你敢落場

而毫無疑問你就真係廢過狗啦,講緊唔止打信,打段文字都可以夾雜住咁多表情符號,七到尷

好心啦,咩年代呀,覺得扮晒人老母就攻擊到人

打段字都含晒能咁,仲講打機

噶噶
引用:
原帖由 愛人的謊言 於 2022-4-10 02:45 發表

**謾罵**你唔係以為個帝國系我嘛?你有病睇醫生,我鬼知甘多野? 你唔係大陸豬?你唔係大陸塊地?智障狗 小心啲講野啊,國安法拉你啊

引用:
原帖由 不列顛帝國 於 2022-4-10 01:46 發表

你都做咗咁多年毒倫LA 隱蔽廢青 係網絡上你就大大聲=.= 出到嚟真係驚你連屁都唔夠膽放 你玩咗咁耐LA仍然都係咁倫廢 同你現實一九樣 真係幾同情你呀媽   生舊叉燒好過生你 阿信長高手 你每個月畀幾錢家用呀 ...
如果你想知既我咪話比你知,我行得正企得正有咩所謂,有十幾個打緊信長既人現實識得我

我都已經修心養性,當信長係娛樂,唔會擺太多心機落去,不過呢外掛就係外掛我見到都一樣會吊返兩句

雖然唔知點解你地咁中意講埋啲廢話中意話人「現實xxyy」,我都著量回應兩句啦,反正又唔係咩唔見得光既事

第一,小弟我比緊5000家用,一定唔係話多既不過屋企幾兄弟加加埋埋夠用有餘,叫做好彩屋企開鋪頭叫做唔洗我地擔心生活啦

第二,去網吧個段時間準確黎講係2019年7月同2020年頭 社運開始到武肺開始封網吧就冇去,同期十戰啊mak nick北上個啲都係到,見到話我比人執劑咁得意我都想知咩事

第三,職業方面我本身返緊酒店,本身依加肺炎搞到收哂皮我咪索性轉工,感覺上冇咩前途 黎緊今個月考消防,多謝關心,呢段時間都努力操緊體能,重左十零公斤

第四,連續兩日打機唔停?我都想,可惜依加啊叔年紀大唔好話打兩日,打半日都已經攰

仲有咩想我答你,儘管開聲,反正我又唔似得你把分身狗就係識得講埋啲廢話,我咁多年都不嬲主張出網吧解決

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

仲有建議你地去爬吓文搵雄南占個啲學吓野先,你地啲字冇咩料到,略為低端左少少,好肉酸

不過講咁耐,你班巨集分身狗都仲係唔肯比時間 用外掛都驚輸,講完一大堆廢話可以提高實力? 驚輸咪直接講,唔洗曬大家時間

讓我講兩句

只要唔用巨集(唔知係咩)同MH打嬴我,我都覺得你係高手!
我自問打遍天下間高手,邊個未比我殺過?應該冇吧,個個報仇我咪好唔得閒
重點我想講 殺氣男岩岩走我場

引用:
原帖由 場主走場 於 2022-4-10 13:29 發表
只要唔用巨集(唔知係咩)同MH打嬴我,我都覺得你係高手!
我自問打遍天下間高手,邊個未比我殺過?應該冇吧,個個報仇我咪好唔得閒
重點我想講 殺氣男岩岩走我場 ...
型到,有見地啊
輸贏有咩所謂,至少唔洗用外掛,走場兄依加都勁左d,雖然都雷雷地但起碼幾好反應

發新話題