31 123
發新話題

aesgame 大騙子.大陸人扮香港人.害到人封號還不退款

[Close]

aesgame 大騙子.大陸人扮香港人.害到人封號還不退款

睇IP就清楚你是什麼國家..Whatsapp你講 你地IP是真實 香港IP 但我本帳號check到有好多國家IP  VN(越南) CN(中國) US(英國) .咁多唔同IP最要幾分鍾轉來轉去..好難官方會check唔到囉.你咁樣做都係想比lol官方check到.因為你地打唔到上去鑽石.金牌上白金BO5 都可以連輸2埸..打積分記錄可以連輸4埸.....開頭說.一日一階 叫我自己計幾耐.6月頭幫你地買.6月尾都係金牌1 ,點樣1日1階?你地打手.最要刪我好友.最要求客戶買英雄比佢打現在連whatsapp都封理我. 他們是100%大陸人扮香港打手..他講野都係用緊蝗語講野..?內部講野都係用蝗語?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

之前買過呢間AES代打,貪佢夠平(好後悔)
伏**粗口**到喊,完成係完成到既,不過用左一個月囉
一個月由銀上金,我不如自己打? 做乜要比錢你

岩岩走左去搵佢黎睇,
有間新代打叫NBE代打 (個名都要一樣咁柒...)
肯定又係佢間AES代打黎(佢個whatsapp number我認得)
睇黎條友比人爆大獲就想開個新既店

btw 樓主你既FACEBOOK截圖個度 有顯示你FB既頭像
最好改改圖 遮住佢啦 廢事比人起底

回復 2# 的帖子

佢間店..字眼同價錢完全一樣...跟本就是同一間,,

大陸打手扮香港打手,騙人

回復 3# 的帖子

沒留意TIM 反正facebook新帳咩都無的.,@_@
現在改了
謝謝提醒

跟本就係同一間
http://www.nbework.lol/about/?112.html

http://aesgamer.com/content/?96.html

跟本就是同一間

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

其實呢D佢自己開的網網上大把人一早講左會昆水,係你地仲以為D好似大公司咁會好安全,仲有佢好明顯係味商業登記,買賣野都先前商業登記唔係的話會有稅務人員D人打比你

回復 7# 的帖子

現在我很後悔....這間超級黑店 專登整到帳號封鎖.

LM see see hahahahahahahah

一起看~~~~~~~~~~~~

整埋片  笑左 ;P

回復 11# 的帖子

上理google啦.@_@   :handshake

剛剛睇到 間AES自己同自己WHATSAPP扮曬野
都幾有趣

不如AES你直接係呢度大家傾下計啦
比曬證據啦,又話人惡意抹黑你
自己又要搵第二個WHATSAPP去罵樓主
小 學 雞 到你...
做得唔好咪認...