發新話題

[Counter-Strike] [深夜頻道].JPG圖檔團成立(不招團員)

[Close]
潛水"勁"屈機 .................

我D花生/.....o.....\

冇著落~
ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

好心唔好成日食花生啦~_~

cheater咩事呀你,我地講緊關你咩事呀??用外掛既廢.物

kaho收聲啦你,好,當我錯,真係搖機下就話人cheat,同jaja講番得味?

引用:
原帖由 火之新城 於 2009-9-17 23:04 發表
cheater咩事呀你,我地講緊關你咩事呀??用外掛既廢.物

kaho收聲啦你,好,當我錯,真係搖機下就話人cheat,同jaja講番得味?
哇 亂話人外掛
jaja 早就知啦 係你地係到串嘴咋wo 玩圍串咋wo

PR使乜晒氣同人嘈丫
由佢地啦

出現假團員

出現假團員
出現假團員
出現假團員

使用透視外掛要求封禁!!!

sosad...我岩岩想係vent講比kaho知 jpg既人回復左 點知佢話我然後佢就出左vent =[  仲要粗口

回復 154# 的帖子

我個名係cheater je..你唔駛咁扌然 ON 九 ga bor....

引用:
原帖由 cheater 於 2009-9-19 17:14 發表
我個名係cheater je..你唔駛咁扌然 ON 九 ga bor....
就比你一次機會 咀而O

kaho  

JPG good ser, 支持!!
你地可以用BAC
bP   .|Bradypus

引用:
原帖由 slug 於 2009-9-19 18:08 發表
kaho  

JPG good ser, 支持!!
你地可以用BAC
算吧啦你
最上果句咩意思

**不良詞語**你ja仔/3\
   咁耐都5玩/3\掛死我啦
我係6仔

kaho,其實你入黎既目的係咩?
同埋你一直同我地糾纏既問題,請你一個一個講返出黎,
我會好認真咁樣答你,我會俾到你令你滿意既答案,

請講,
(但係聽完我既答案之後,唔該同我三思先好再回應我既答案)

引用:
原帖由 joewongjoe 於 2009-9-20 13:27 發表
kaho,其實你入黎既目的係咩?
同埋你一直同我地糾纏既問題,請你一個一個講返出黎,
我會好認真咁樣答你,我會俾到你令你滿意既答案,

請講,
(但係聽完我既答案之後,唔該同我三思先好再回應我既答案) ...
你地團ser 用廢防外掛
令到我比人話外掛
之後 道歉都無聲
仲要串嘴

發新話題