23 12
發新話題

強烈要求禁止EternaL在vlan cs區開ser

[Close]

1.)沒有admin
2.)沒有好的管治手法
3.)admin管理速度極慢
4.)未能控制玩家使用外掛,令其他玩家受到不公平對待
5.)嚴重***如果cs版主tony作出包庇EternaL團任何團員包括團長等等,本人會向vlan上級申請撤銷tony的版主位

引用:
原帖由 姬路瑞希o 於 29-11-2010 09:30 PM 發表
5.)嚴重***如果cs版主tony作出包庇EternaL團任何團員包括團長等等,本人會向vlan上級申請撤銷tony的版主位
hey!

如果你覺得我包庇佢,請你提出證據,例如邊張帖我冇處理佢

仲有,你地私人野唔好拎出黎講,呢到唔係只得CS區既人黎睇

tony包庇佢D咩呢-.-? 無啦啦又關tony事

上次單野我朋友發貼投訴fung比你封左
你吾5洗吾認
你為人係點我地cs玩家好清楚
(如果)<---假設性問題你要應機我沒辦法

這不是私人野
有關我們cs玩家 只係保障我地cs玩家可以係公平的情況下玩遊戲

引用:
原帖由 姬路瑞希o 於 2010-11-29 21:36 發表
你吾5洗吾認
(如果)
我想講如果tony 真係包庇fung
你估vlan 唔會有人留意板面睇下d板主有無做錯野?

引用:
原帖由 姬路瑞希o 於 29-11-2010 09:36 PM 發表
你吾5洗吾認
(如果)<---假設性問題你要應機我沒辦法
唔識你朋友.
可惜一般人唔會無啦啦假設呢D野.
引用:
原帖由 姬路瑞希o 於 29-11-2010 09:38 PM 發表
這不是私人野
有關我們cs玩家 只係保障我地cs玩家可以係公平的情況下玩遊戲
人地開ser你可以唔入去玩,但你唔可以叫佢唔開ser
佢開唔開ser係佢既自由,D人入唔入去玩又係佢地自由

佢比人投訴過無數次啦
你自己諗下好地地一個版主會比人投訴無數次都證明佢管理版區手法好令人懷疑

引用:
原帖由 tony987852 於 2010-11-29 21:42 發表

唔識你朋友.
可惜一般人唔會無啦啦假設呢D野.

人地開ser你可以唔入去玩,但你唔可以叫佢唔開ser
佢開唔開ser係佢既自由,D人入唔入去玩又係佢地自由 ...
禁止佢開ser對玩家係一樣好事
因為佢都管理吾到咁多ser
一係你就叫佢立即請番幾個admin註場

引用:
原帖由 姬路瑞希o 於 29-11-2010 09:42 PM 發表
佢比人投訴過無數次啦
你自己諗下好地地一個版主會比人投訴無數次都證明佢管理版區手法好令人懷疑
都話左你地既私人野唔好拎出黎講咯
你地自己私下解決,唔好搵我

引用:
原帖由 姬路瑞希o 於 2010-11-29 21:45 發表

禁止佢開ser對玩家係一樣好事
因為佢都管理吾到咁多ser
一係你就叫佢立即請番幾個admin註場
點解要tony叫呢?_?

你知吾知
世上某一樣東西
都會有人反對 及 支持
可能反對人數多..但都會有無限的支持者默默咁支持你!
如果你只係單靠眼睛觀察 咁你看到的野一定比別人少

但都會有無限的支持者默默咁支持你!<--
你名聲經無啦-,-
支持? 我地e家幾個cs團同嘈哂話要對抗你

如果我話我支持fung呢=]?多人唔一定係大哂wo
幾個cs團 w0w我地係咪要驚呢?

哦~
明白 就算你有幾多個支持
到你在客觀的角度了解這事
你就會明白我當初要求禁止佢開ser

23 12
發新話題