41 123
發新話題

都唔知第幾年

[Close]
你整完左整埋二次元大戰 7.7

引用:
原帖由 liho2001 於 2012-2-8 23:21 發表
你整完左整埋二次元大戰 7.7
果張圖.......以經放棄左
轉手對戰

都三十幾年,都只係得幾隻英

引用:
原帖由 極死●朽木 於 18-2-2012 18:23 發表
都三十幾年,都只係得幾隻英
係你自己唔更新姐

諗唔到咩英
引用:
原帖由 阿平 於 2012-2-18 22:08 發表
係你自己唔更新姐

穏英:極死●朽木
1技:極死激光 中左激光的人會扣999999/1000000/1000001血
2技.朽木神掌  中左神掌 的人會扣9999999/10000000/10000001血
3技.朽木●極死 用後會回自身1血 但會扣自身1000攻 持續600秒
4技.借分 借左LIHO2001(需有此英雄才能生放)105分後會增加自身100000$
當之後每秒扣100血 持續60秒
大技:真極死●朽木 用後會加自身1攻 但會扣自身1000防 持續600秒

引用:
原帖由 liho2001 於 2012-2-19 00:03 發表
穏英:極死●朽木
1技:極死激光 中左激光的人會扣999999/1000000/1000001血
2技.朽木神掌  中左神掌 的人會扣9999999/10000000/10000001血
3技.朽木●極死 用後會回自身1血 但會扣自身1000攻 持續600秒
4技.借 ...
英雄:                                                                                 liho2001[
一技:秘密   用完即把電腦自我爆炸

回復 37# 的帖子

靚仔
採用我果D英未呀
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

隱英:阿平
1技:無奈吧!在?範圍的敵人無法攻擊?秒加自10000001攻1000000防0.1秒
2技:尋寶吧!把自身的500$放係地下吸引全圖既敵人黎拎直到敵人拎到之前佢地扣10000攻扣1防
3技:無奈召喚:創做5隻無奈怪獸黎幫手(怪獸個樣同能力你慢慢諗)
4技:召喚1隻姚明信長(個樣同能力都係你慢慢諗)
大技:無奈秒殺:在?範圍內的敵人會比e招秒殺

引用:
原帖由 古物.帝 於 21-2-2012 23:02 發表
1技:無奈吧!在?範圍的敵人無法攻擊?秒加自10000001攻1000000防0.1
2技:尋寶吧!把自身的500$放係地下吸引全圖既敵人黎拎直到敵人拎到之前佢地扣10000攻扣1防
3技:無奈召喚:創做5隻無奈怪獸黎幫手(怪獸個 ...
1技有咩用

引用:
原帖由 古物.帝 於 2012-2-21 23:02 發表
1技:無奈吧!在?範圍的敵人無法攻擊?秒加自10000001攻1000000防0.1秒
3技:無奈召喚:創做5隻無奈怪獸黎幫手(怪獸個 ...
我以經無奈左

41 123
發新話題