19 12
發新話題

[影片] 19ser (求捉我紅圈)=MH 有片就有真相 捉到你紅圈

[Close]

19ser (求捉我紅圈)=MH 有片就有真相 捉到你紅圈

有你要既紅圈圖啦,你唔好轉AC玩呀 MH 7.7

1:28有紅圈出現@@
其實佢MH已經好明顯
POST唔哂出黎
有心機可以睇REPLAY

最後就完場,我長開1技忍著行去右上角
你無石都可以打到我既?

打左幾場
場場都話人廢
原來佢自己係玩mh
真係笑左出黎

youtube片後上
replay可以down黎睇下

信長=mh

完場之前10min係佢被人踢爆mh之後
就明mh敢玩@@

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

樓主技不如人係到話人MH=.=SOSAD

原來你被人話過mh@@
今次仲唔捉到正@@

有片有真相啦
右上角1技忍左
可以照行上黎

最後連真田都唔理你

推一推先
已經有MH 7.7既紅圈圖
條片UPLOAD緊,就快有得睇@@

唔推唔得@@
扣分都係敢推
認著E個MH

捉到你紅圈
原來你唔玩MH真係無_用 :D :D :D

其實........你影緊D乜
用自己角度睇信長紅圈?

放埋RP上黎

唔識用REPLAYER SEEKER
其實可以DOWN REPLAY黎睇

佢被人踢爆左用MH之後,就明MH敢殺=,=

條片係最後就完場,我(霧忍)溫泉行去右上角一直用1技忍著行
紅(信長)無石 行上黎2技大技紅雷毒尿  打忍身 ?

回復 11# 的帖子

重點係.....你話人地紅圈,係條片我就見唔到
只係見到你既角度點隻信長,之後話人MH
個紅圈其實係你自己點出黎就唔關人事
-------------------------
RP直接附件放上黎就得啦

另:我都希望信長解釋下影片右上事件

引用:
原帖由 淺井☆一刀 於 2014-7-31 01:56 發表
重點係.....你話人地紅圈,係條片我就見唔到
只係見到你既角度點隻信長,之後話人MH
個紅圈其實係你自己點出黎就唔關人事
-------------------------
RP直接附件放上黎就得啦

另:我都希望信長解釋下影片右上事件 ...
神估位...洗咩解釋
我場場都神估
PS:求捉我紅圈係我黎
而呢個AC都係問人借
所以你吹我唔漲

開心share

我朋友的私家圖,請各位笑納
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

南哥邊次開MH唔明顯

南哥新AC出沒 :D :D :D :D :D

佢玩MH玩到敢出位既

19 12