發新話題

[Close]
引用:
原帖由 『嫩↘b』 於 24-2-2012 18:57 發表

我見佢打住TK=,= ,我想要係可以打指令>攻擊到自己/隊友
可吾可以比番20金我
我之前無睇版規
20金,好易有反.本身跟足版規係扣2分
見你第一次先扣20金打指令>攻擊到自己/隊友這好似改是否同盟就得

引用:
原帖由 altonydom 於 2012-2-24 18:41 發表
你e種方法,淨係set得某隻英都可以打自己友?
...

if 玩家打ABC
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 阿平 於 2012-2-24 19:08 發表
if 玩家打ABC
可吾可以set英雄無敵裝甲?
...

引用:
原帖由 『嫩↘b』 於 24-2-2012 20:55 發表

可吾可以set英雄無敵裝甲?
有部隊技能係無敵

又吾知錯咩野
我想打-nocd開無cd 同埋(開左nocd之後,有d技能都係有cd,如:宮本大技,佐佐木2技等等..)
(但係,開其他技之後又變番無CD)(係咪set錯左野?)
之後打
-nocdoff 有番cd ,但係-nocdoff打極都無反應

======================================================================================
開左遊戲之後,左上角F9查詢區,要係邊道先改到D資料?

======================================================================================
Warcraft 3 Viewer.exe ,可吾可以一次過睇曬一個File既模姐?
======================================================================================地形整斜坡無咩反應....要咩條件先整到?
暫時得呢d問題

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
...

引用:
原帖由 『嫩↘b』 於 2012-2-24 23:19 發表
又吾知錯咩野
我想打-nocd開無cd 同埋(開左nocd之後,有d技能都係有cd,如:宮本大技,佐佐木2技等等..)
(但係,開其他技之後又變番無CD)(係咪set錯左野?)
之後打
-nocdoff 有番cd ,但係-nocdoff打極都無反應

==== ...
咩唔得先,係nocd唔得,定係打字果度唔得

引用:
原帖由 極死●朽木 於 2012-2-25 00:22 發表
咩唔得先,係nocd唔得,定係打字果度唔得
打左nocd,有D技有CD,有D技無CD (大多數都無CD)

-nocdoff 打左都無反應
...

引用:
原帖由 『嫩↘b』 於 2012-2-25 00:49 發表

打左nocd,有D技有CD,有D技無CD (大多數都無CD)

-nocdoff 打左都無反應
-nocdoff,你睇下你係關邊個(偷笑中)
試下張完成施展變做開始施

引用:
原帖由 極死●朽木 於 25-2-2012 01:10 發表

-nocdoff,你睇下你係關邊個(偷笑中)
試下張完成施展變做開始施
錯,係等待0.幾秒先重技
有D技係會開始完先開始CD

地圖情況問題

呢種問題要作者自己考慮。各有各標準。

引用:
原帖由 阿平 於 2012-2-25 02:54 發表
錯,係等待0.幾秒先重技
有D技係會開始完先開始CD
加多D事件,移動/點選部隊,解決左問題
...

開左遊戲之後,左上角F9查詢區,要係邊道先改到D資料?

Warcraft 3 Viewer.exe ,可吾可以一次過睇曬一個File既模組?
...

F9都觸法

終於做完D觸發
...

發新話題