發新話題

信長盃5 - 戰國無雙S 比賽公告

[Close]
引用:
原帖由 瘋雲 於 2010-5-5 17:30 發表
1舊水5條友都係廿蚊姐
唔好比個價錢嚇親
早D咁打就好好多!!!
20同100...個樣既問題

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2010-5-7 19:03 發表
其實b定s, 當要俾錢個陣,你地都係哂,因為係咪都輸
頂多咪俾你入到次圈
唔好意思,講野比較直
好串 但又錯5曬

回復 131# 的帖子

請留步,e位人兄別囂張.~~~

回復 137# 的帖子

咁人地真係串得起
TAIJI <3"

引用:
原帖由 泰司=] 於 2010-5-8 05:36 發表
咁人地真係串得起
你錯了 佢除左賣炸雞 其他乜都5識 得個樣ja

20$我去買個巨無霸餐食

唔係d2出口咩-.-?
成日經過

點解FA_9唔駛錢
新版 S版要錢
唔是一樣嫁咩

各位點解唔發言前站在第三者立場諗諗
vLan其實已經就左你地三年... 唔好再咁自私好不好
信長盃3.依信長圖更新搞新版比賽 結果你地就不滿比賽地圖,討論多時.
好了到下一屆信長盃4.搞b版比賽為左討你地歡心仲要免費參加還有獎品
[個人想法]果時如果唔係你地要求4強網吧對戰,我諗vLan都唔會費錢訂場地
但信長盃4依然有人不滿比賽地圖
到現在信長盃5用s版地圖又不滿更想用返b版地圖
11.2b是四年前的產物,你地團與團之間的比賽沒所謂
但vLan信長盃是用來宣傳的比賽,怎可以停濟不前
已經有一屆退讓仲要免費都唔滿意??
報名費每隊100$又有甚麼問題??
一隊最少五個人每人最高出20$
就算倒霉初賽敗陣亦只是一年一次而已,咁都怕蝕底我真係冇野好講
報名隊伍多與少,vLan一樣要付出場地費,獎盃,獎品等
你地又有冇諗過要一間擁有50台電腦的網吧停業半日要幾錢?
當該網吧12小時包台費55$(55x50=2750)

看過後好好反省下啦
讀者反對或唔鐘意..我都冇意見

轉版!!要求!!

引用:
原帖由 tomjason 於 2010-5-9 01:48 發表
轉版!!要求!!
要求吾好轉版,同埋你收皮

引用:
原帖由 中出即飛 於 2010-5-9 00:49 發表

依家孌左消費者 人地就有權討論下
對不起 ,

要人家給錢才可參加 .
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

如果vlan多人既話 廣告費都收唔小la 講到貼錢禁慘

根本唔關錢ge 問題..我唔信7條友夾100雞都比唔起..
你地真係好天真好傻.人地搞比賽唔駛用$$?
上次好人唔駛錢,就以為次次唔駛用$$
咪咁天真啦.人地$100 都唔知回唔回到本 !場又係錢, 又要宣傳,又要盃etc..
次次都唔駛錢搵你搞?
講真我就打開b板, 但係我都支持今次VLAN 搞s板.
因為都講到明今次係搞s板.無理由又要就玩b板GE人.
係就係小人玩左, 不過係貴精不貴多 !
支持vlan!
期待信5盃搞得好好!!

有人所講既人話出現,b版898 ~~~~~~~~

發新話題