23 12
發新話題

[無效] 挑戰: ﹑StarSEaT- vs Dreamship

[Close]

挑戰: ﹑StarSEaT- vs Dreamship

遊戲類型: 信長之野望
比賽模式: 一決勝負
比賽時間: 2011-11-18 20:30:00
抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 團戰規則 ,洗分會被扣至 0分甚至負分
挑戰內容: 98

要咩

要上軍.

團2 團名場

你地甘想要分咪比你地LO
笑死人 吾夠人打 報告 都吾知報告咩 自己有份停GAME 笑死人
洗吾洗打多場阿

引用:
原帖由 ChaSeL.KiSs 於 2011-11-18 21:31 發表
你地甘想要分咪比你地LO
笑死人 吾夠人打 報告 都吾知報告咩 自己有份停GAME 笑死人
洗吾洗打多場阿
占哥都敢串
sd信黎Red-

??
8、正式比賽期間請保持禮貌,禁止互罵,粗口說話及其符號;如向對方發出挑釁或侮辱性言詞,會被扣分。

8、正式比賽期間請保持禮貌,禁止互罵,粗口說話及其符號;如向對方發出挑釁或侮辱性言詞,會被扣分。
難道我們被殺時,你們所打的表情符號不是在挑釁 ?
我在等妳啊:$

引用:
原帖由 〝ζPeCaiL☆ 於 2011-11-18 21:33 發表
??
你輸吾起 想要分 咪拎去囉 笑死人 真系慘

引用:
原帖由 BaD_YiN 於 2011-11-18 21:35 發表
難道我們被殺時,你們所打的表情符號不是在挑釁 ? ...
我死左都有打過幾次啵 自己睇番rp?

引用:
原帖由 ChaSeL.KiSs 於 2011-11-18 21:35 發表
你輸吾起 想要分 咪拎去囉 笑死人 真系慘
?
規則係拎泥睇?
咁就叫輸吾起?
你笑唔笑唔關我事.你全頻就關我事.

引用:
原帖由 Sa.YuKaO.o 於 2011-11-18 21:33 發表

占哥都敢串
sd信黎Red-
敢收信未????????????

引用:
原帖由 〝ζPeCaiL☆ 於 2011-11-18 21:37 發表

?
規則係拎泥睇?
咁就叫輸吾起?
你笑唔笑唔關我事.你全頻就關我事.
笑洗禾 我死左都有打 個符號 我代表開心 吾好意思
不過你地堅持 可以吾放rp 分我地當比d new b

我叫緊我大佬收信阿

占哥都敢串 sd信黎red

23 12
發新話題