發新話題

[無效] 挑戰: 紅蓮 vs 荃加福祿壽

[Close]
真相已大白.
第1埸對面贏
第2埸我們贏,但對面知道團長AC輸後立即解我們團
本身欲為自己群有25仔,但原來係對面係其他群知道團長的PW.所以入到團長AC解團.一句講哂,對面好冇品
收到風好似係3分打老鴨條友
此事已完.看清楚某1隻狗

補上.MOON.錯怪了你.我生日團X,請你食野打機補數^_^.
別怪我們.真係對唔住你

A_C.RP在我手.你可以幫我上傳嗎.唔想俾對面用狗招得分

引用:
原帖由 岳皎 於 2011-11-9 20:17 發表
真相已大白.
第1埸對面贏
第2埸我們贏,但對面知道團長AC輸後立即解我們團
本身欲為自己群有25仔,但原來係對面係其他群知道團長的PW.所以入到團長AC解團.一句講哂,對面好冇品
收到風好似係3分打老鴨條友
...
隻狗係咪叫tXz  / Xsz ?

引用:
原帖由 慈悲 於 2011-11-9 20:22 發表

隻狗係咪叫tXz  / Xsz ?
有力證據係1個叫txx的人

只不過是一個周圍r團rfd的狗仔而己..

引用:
原帖由 天昽 於 2011-11-9 21:20 發表
只不過是一個周圍r團rfd的狗仔而己..
聽講隻狗仔好強大 話人___

估唔到自己做d野 仲智障過人

外表正義能 內裡成隻狗咁= =

比人踢爆咪踢爆lo 好過人地輸左即刻請5槍

引用:
原帖由 t-SZ 於 2011-11-9 23:15 發表
比人踢爆咪踢爆lo 好過人地輸左即刻請5槍
其實kam無請我地 係我地自己想打姐 睇下咩神手對 點知係你地輸左1場就解人個團 1:1姐

系吾系請就自己知la

好過你入我地AC解團LA

引用:
原帖由 t-SZ 於 2011-11-9 23:21 發表
系吾系請就自己知la
你係我地m群架wo 有咩理由唔知呀?

你地由第1埸開始都5槍LA

人地子城咁強  第一場打到成舊屎        打到差小小輸    仲好意思講出黎 呢d咁都叫槍手

接啦說好的

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

同人打下咪知
我會再次起來──踐踏那些離棄我們的人。

打過好多埸LA
E家未得閒.玩緊CS
CS04血埸霸主<

留名表示關注

發新話題