發新話題

[無效] 挑戰: 說好的。 vs ﹑StarSEaT-

[Close]
引用:
原帖由 kamkam=) 於 2011-11-19 01:48 發表
星期日幾點喔
反正都知你地咩人
甘我地係邊位阿 星期日晚上 8點左右吧

引用:
原帖由 ChaSeL.KiSs 於 2011-11-19 01:44 發表
都吾知抽咩水 死機而已
何況裝備 一直在你們之上
你們要分 那給你們 有機會再打多場 看看什麼樣子吧 嫩
而加走去放RP    想點

講出黎有咩意思,
9點左右好d,d人食飯.係到再傾.e家打cs先.886

starseat咁垃圾- - 又場又下軍 都輸
裝勁會戰俾人win 7能到咁 都可以汁番盤沙
真係唔知 堅hand 定假hand
欽敬欽敬

引用:
原帖由 慈悲 於 2011-11-19 01:51 發表
欽敬欽敬
未請教大名

引用:
原帖由 pol0. 於 2011-11-19 01:49 發表

而加走去放RP    想點
我聽說是你們斷2個然後 其他跳場 9、若場主斷線導致雙方斷線,可以選擇重賽或直接判選場方戰敗。

雙方的意思是整場都有人斷 結果? 是有人眼見不夠推 然後跳場 就上傳rp了

引用:
原帖由 慈悲 於 2011-11-19 01:51 發表
欽敬欽敬
又開分身 2龍獨自推路 我們守而已

有唔夠推咩.會戰唔見得你地贏喔好多喔
唔好講咁多.開多埸黎打.但係聽日唔知得唔得閒.唔得閒下星期e個時間ok?

引用:
原帖由 覺醒 於 2011-11-19 01:54 發表

用下你個腦先好講野

2打4 點推= =? gag? 教學未
咪話你沒能力推

sosad 本多一直單機 抱歉

引用:
原帖由 ChaSeL.KiSs 於 2011-11-19 01:44 發表
都吾知抽咩水 死機而已
何況裝備 一直在你們之上
你們要分 那給你們 有機會再打多場 看看什麼樣子吧 嫩
我真係吾知你地做乜-.-
又話給我們分
現左又上傳rp
你十分予盾

你講到點到好.e埸由admin搞,開多埸

引用:
原帖由 kamkam=) 於 2011-11-19 01:54 發表
有唔夠推咩.會戰唔見得你地贏喔好多喔
唔好講咁多.開多埸黎打.但係聽日唔知得唔得閒.唔得閒下星期e個時間ok?
星期日吧.   

引用:
原帖由 覺醒 於 2011-11-19 01:54 發表
sosad 本多一直單機 抱歉
本多一直單機 單到開大打會戰了吧

下星期都要星期日嗎.星期6不可?星期日我未必扲唔到假嫁wo.

發新話題