發新話題

[交流] 直覺話我知路飛最後一位同伴就係....!

[Close]

直覺話我知路飛最後一位同伴就係....!

青雉  我覺得係佢
大家點睇。

青雉真係幾好人, 我估佢會幫路飛, 但唔會加入
好似甚平咁

引用:
原帖由 orangejuice 於 2011-12-15 09:46 發表
青雉真係幾好人, 我估佢會幫路飛, 但唔會加入
好似甚平咁
青雉 已經同海軍發生沖突,海賊王既世界,一係做海賊,一係做海軍,在唔係就拿正牌做海賊。
海軍已經沒得做,海軍更加吾會比牌佢,除左做海賊真係諗唔到...
佢吾同甚平,甚平有魚人島要睇,有呢個龜屬,而青雉就沒處容身。
另外青雉實力極為強大,之前有消息稱,最後一位加入既同伴的實力好有影響力。

引用:
原帖由 雪好筆能書 於 2011-12-15 09:50 發表

青雉 已經同海軍發生沖突,海賊王既世界,一係做海賊,一係做海軍,在唔係就拿正牌做海賊。
海軍已經沒得做,海軍更加吾會比牌佢,除左做海賊真係諗唔到...
佢吾同甚平,甚平有魚人島要睇,有呢個龜屬,而青雉就沒處容身。
...
佢入革命軍又點睇?
本人覺得暴君熊同青雉好似樣, 特別係d髮型, 皮膚又係黑黑地, 其實係唔係兩兄弟?

有得諗bo 佢可能真係會加入革命  我吾認為路飛團會得10個人
Time Wait For No One

佢有可能會去賣刨冰之後路飛話好好食要佢加入      @@

引用:
原帖由 BlackStaR★武 於 2011-12-15 11:14 發表
有得諗bo 佢可能真係會加入革命  我吾認為路飛團會得10個人
革命軍其實得個樣,或者可以講正係2打6比較多,如果佢加入,我諗係大材小用。
跟住路飛打天下,就好似佢要做軍師一樣,楊名立萬。

引用:
原帖由 雪好筆能書 於 2011-12-15 12:37 發表

革命軍其實得個樣,或者可以講正係2打6比較多,如果佢加入,我諗係大材小用。
跟住路飛打天下,就好似佢要做軍師一樣,楊名立萬。
你倒轉黎講都有
革命軍點會得個樣, 點會2打6比教多
6樓所說的去了賣刨冰, 才比較合理

引用:
原帖由 orangejuice 於 2011-12-15 14:22 發表

你倒轉黎講都有
革命軍點會得個樣, 點會2打6比教多
6樓所說的去了賣刨冰, 才比較合理
老實講  革命軍真係除左個BOSS勁我為吾到第2個,D人話入就入,你睇下整容果個幾多手下係革命軍=_=

我都覺得係 佢離開左
之後加入

回復 7# 的帖子

革命軍多2打6?
你唔知咋,.
革命軍有足夠既能力同世界政府對抗..
你應該2打6足夠既能力?

我覺得係青雉
作者都話第十人係之前對戰過既高手
傻仔有樣睇

點只係高手 對仲未兩年後的路飛來說 他就是神

回復 6# 的帖子

平你幾時變到甘sm

引用:
原帖由 最終の作 於 2011-12-15 17:05 發表
革命軍多2打6?
你唔知咋,.
革命軍有足夠既能力同世界政府對抗..
你應該2打6足夠既能力?
一隊軍隊
將軍多定係士兵多先

而且我都覺得青如果入革命軍真係冇咩用
跟返故事黎講,,,海賊同革命軍其實唔同路線

發新話題