發新話題

[交流] 直覺話我知路飛最後一位同伴就係....!

[Close]
引用:
原帖由 BSL 於 2011-12-17 19:01 發表
如果泥人一加入.就係全隊第2強了.0.
實力強弱不是憑懸賞金而定...
喬巴得50貝利, 咁你覺唔覺佢係最弱?
懸賞金是根據海賊所犯的罪行而定....喜愛濫殺的人, 懸賞金都會比較高
但是不能反映實力

應該唔會入革命軍掛..
本身咁少講革命軍...

就算唔會加入到最後都會一齊對抗黑胡子吧?

漫畫話青雉無左行跡

我個FD就話

踩緊單車LOL
我不確定自己能用多少時間把你忘了,也不敢保證我就能真的把你忘了,我只能像現在這樣,不吵不鬧,不悲不喜,安安靜靜的與你,再無交集。

泥人既細佬都已經係港口等緊佢
仲有咩機會加入...
泥人既作用係
上到新世界 話比人聽
古代兵器「波塞冬」已蘇醒

古代兵器用黎推番世界政府, 如果比外界知道, 魚人島分分鐘比人滅, 濕髮加入的可能性又高了..

回復 35# 的帖子

唔係既 可以會比路飛班人搵到
不停的戰鬥

回復 37# 的帖子

除非白星公主可以縮小,
如果唔係佢都好難加入草帽,
咁大條人魚, 只能做拉船
日拉夜拉都幾辛苦

引用:
原帖由 Yura♥志龍 於 2011-12-18 00:27 發表
漫畫話青雉無左行跡

我個FD就話

踩緊單車LOL
我覺得賣刨冰比較好笑

我覺得係泥人....

引用:
原帖由 orangejuice 於 2011-12-17 19:06 發表

實力強弱不是憑懸賞金而定...
喬巴得50貝利, 咁你覺唔覺佢係最弱?
懸賞金是根據海賊所犯的罪行而定....喜愛濫殺的人, 懸賞金都會比較高
但是不能反映實力 ...
咁唔通佢唔係全隊第2強? 自然系果實.得有霸氣既路飛先打到佢

大家注意 尾田極有可能出新角色
出多個模型賺錢

引用:
原帖由 BSL 於 2011-12-18 23:04 發表
咁唔通佢唔係全隊第2強? 自然系果實.得有霸氣既路飛先打到佢
我不知道, 但我知道他見到山治和索隆會流汗

最後加入個個我覺得要有腦同有身手先得,9個人先3個打得,得2,3個有腦,最後加入個個好有影響

引用:
原帖由 不要理會我 於 2011-12-18 23:16 發表
最後加入個個我覺得要有腦同有身手先得,9個人先3個打得,得2,3個有腦,最後加入個個好有影響
很多人都猜測最後加入的人是有自然系惡魔果實
有些更認為是擁有艾斯炎炎果實的人...
但似乎可能性又很小

發新話題