發新話題

今日玩絕信終於學到野啦 (非抱怨 只求高手教)

[Close]
引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 18:38 發表
洗鬼試咩 玩左咁多場009都知呀 一暗位就彈唔到呀 唔通你咁得閒睇住兩隻兵彈黎彈去咩
呢個世界有隱形~

回復 125# 的帖子

有照架|ma   

引用:
原帖由 草帽.D.路飛 於 2014-5-27 18:39 發表

咩團黎嫁
未聽過喎
食得嫁????
Superior係綜合團之前都係得前10名姐 無咩咁特別
不過你無知我唔怪你既

回復 120# 的帖子

咩團黎呀 見都未見過
之前 我見過出名果D只系: 夜夢琉璃 ,星夢琉璃,悲傷╫回憶,傲氣ㄨ盛世
你呢個團 我真系無見過 打都未打過

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-5-27 18:41 發表

食得嫁~仲好好味添~
有d咩味 臭味???
令人討厭果種 發臭呀

回復 127# 的帖子

又咁岩呀@@ 我地之前個團又系十名之內喎

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 18:44 發表
咩團黎呀 見都未見過
之前 我見過出名果D只系: 夜夢琉璃 ,星夢琉璃,悲傷╫回憶,傲氣ㄨ盛世
你仲未講你地團有咩猛人~你一刀牙咁多人~唔會冇猛人掛~我淨係聽過你地團長大名~仲有冇猛人介紹~

引用:
原帖由 アンセル 於 2014-5-27 18:43 發表

Superior係綜合團之前都係得前10名姐 無咩咁特別
不過你無知我唔怪你既
原來我係綜合區玩得耐
咩勁團都見過
淨係唔知你個團囉@@

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 18:44 發表
咩團黎呀 見都未見過
你地個咩咩咩一刀團我都係岩岩至知架炸
咩你地個團有高手架咩??

引用:
原帖由 草帽.D.路飛 於 2014-5-27 18:46 發表

原來我係綜合區玩得耐
咩勁團都見過
淨係唔知你個團囉@@
唔洗講團~你個名我夠見都未見過~係最近先見到下~先知原來有個咁既人~

回復 126# 的帖子

洗鬼照咩= = 佢沖入你 有塔果D位 照黎做咩
仲有招技要LAG機 唔容易
你打落總攻到就話容易LAG機姐 不過我覺得呢招技唔洗禁

引用:
原帖由 劍豪燕南天 於 2014-5-27 18:48 發表

唔洗講團~你個名我夠見都未見過~係最近先見到下~先知原來有個咁既人~
你未見過正常呀
我潛水咁耐@@
但係你個團 我未見過 聽都未聽過

回復 131# 的帖子

咁我問番你呀 你識D咩猛人呀 我想知呀 我記性好差呀 麻煩哂你講下 你識D咩猛人
近左島識?
信長神識?
二樓包識?
囧峰少囧識?
它是一種情識?
追求霸氣識?
布識?
極品AV男識?
xEric§Ar.富識?
★Holy_安囝識?
織田﹏夜。識?

引用:
原帖由 囧峰少囧 於 2014-5-27 18:48 發表
洗鬼照咩= = 佢沖入你 有塔果D位 照黎做咩
仲有招技要LAG機 唔容易
你打落總攻到就話容易LAG機姐 不過我覺得呢招技唔洗禁
咁山王大~直江大都要cd~唔係可以無限出~同埋又唔會無啦啦出~見到人先會出~可能成2分鐘先出1次~
絕信正常一場1x-2xmin~最多都係lag 10~15次~我個人認為都唔洗禁嫁~

引用:
原帖由 草帽.D.路飛 於 2014-5-27 18:51 發表

你未見過正常呀
我潛水咁耐@@
但係你個團 我未見過 聽都未聽過
所以咪話你無知 認左佢啦 無謂浪費口水

發新話題