發新話題

[2.0.5.0] Max United RPG Server

[Close]
最高級衛星炮CD幾多秒?
最高級衛星炮傷害多少?
(屍)加幾多生命先可以頂到一下最高級衛星炮
衛星炮爆中witch有90%隻witch重複動作

見習版主:請勿連貼,多謝合作

30lv衛星炮CD 5秒!
打tank 6000血

set左密碼入唔返
/rpgpw 話我密碼錯
/rpgresetpw 話我密碼未輸入密碼
help ~ help

入M群再講~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 chu1720 於 2010-11-5 16:39 發表
入M群再講~~~~~~~~~~~
join了~help plz Max

shock已我

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 lostinblue 於 2010-11-6 18:03 發表
shock已我982609826198260
已fix! 謝謝。希望大家盡量幫手提出bug,多多益善,少少無區。

有人反映雷電過低攻,

小弟都比電電過幾場, 感覺如下
1.有d較高lv既屍, 電極都唔死
2.低lv既屍, 一直比電電, 電足半場
3.比電電中唔單止扣血, 仲會令到你"疾"下"疾"下

電連屍仔都清得少
應該電超特5秒死 又清jimmy
一萬五 mp就岩岩好

轉生好似比人昆 唔送屬性點同技能點  新職廢....
大力怪出現搞到個Ser無以前咁刺激<<呢樣都算
一開始就比大力怪殺死  悶上加悶
想當年要同spitter合作先可以整到人倒地
但呢樣野已經消失一隻大力charger都可以搞點幾條友
以前做特感只怕比人劈 但現在怕衛星砲又怕robot
果時衛星砲人類見到都淆 特感見到都跳樓
後尾改到衛星砲打人類無咁痛 反而特感就真係無位企 唔返生好過
目標傳送又唔講邊樣野唔做得 ADMIN又話飛天就送大過
金手指計劃又唔見有話唔比飛天
不合法屈經<<<又唔講明係點樣不合法屈經
隊伍LV數唔平均 問題唔洗講都知D人自己轉同一隊啦

呢次最後一次比意見/.\ 轉左之後唔想玩 等你出新版RPG^^ +油

我淨係知而家max sever想有士兵係到都幾難
我玩過咁多個版本 呢個版本真係搞到我玩士兵都勁灰(1句講哂 士兵垃圾 得高防有交叉用)
手槍&ak&重散robot攻擊上限68(之前對屍仔都起碼有100-200幾) 仲要對屍仔優先 屍仔死哂先對玩家特感 但無視witch
1句講哂啦 士兵俾人捉左你想用果支咁既50Lv robot殺呀特感呀 你死左都未殺到1隻屍仔 何況特感
岩岩聽完e媽講 jimmy係robot克星都算 jimmy仲識得防地震 咁屈機?對而家改到jimmy同robot咁即係叫士兵 俾人捉住左等死

已等人物俾系統del

引用:
原帖由 wind9367 於 2010-11-8 19:50 發表
我淨係知而家max sever想有士兵係到都幾難
我玩過咁多個版本 呢個版本真係搞到我玩士兵都勁灰(1句講哂 士兵垃圾 得高防有交叉用)
手槍&ak&重散robot攻擊上限68(之前對屍仔都起碼有100-200幾) 仲要對屍仔優先 屍仔死 ...
聽max講佢遲D會加返技俾各個職業其中士兵多招自救

我係教練~

我其實又唔小心做左生物,
而我又玩左好耐生物~
想講下以前同今次生物的更改而帶來很大的 轉變 ,

係人 都知以前生物係屈機, 可以無敵打tank, 打tank快~
但係而家改到 用左無敵就唔可以用 其他 招,
我覺得無問題~ 因為真係屈機~ 我做 c 果陣都覺得屈 ,
但係而家家果個招 嗜血 變做0防~ 真係唔得~
因為 用左嗜血=死緊, 對面大力, 就無得玩~
而家 嗜血 同無敵都唔可以 一起 用的話,
我覺得 唔需要 嗜血變0防 , 嗜血變返以前咁就可以平衡返啦
咁做只會令到生物 的招 變無用~得果睇~ 人地其他職好多都係被動, 生物好多都係主動~

而家生物 真係仲衰 過其他職 ,
max你原意係唔想咁多人做生物屈機, 但係改到咁, 係 整個生物變廢, 無人做~ 咁呢個職業真係變左多餘~

你原意 想 生物轉做其他職 玩 , 可以平衡~ 但係而家整到無人做生物, 咁又係唔係平衡呢?我而家都係生物, 都覺得自己無咩 招 可以用~ 同普通人一個~

再評~ 轉生

同意樓上 講轉生~

我都覺得 轉左生~都無 獎 賞 點~ 真係好似比人呃左去再投入時間玩~

係玩同一樣ge野~ 就算有新招~ 新職~ 都可以有 獎 賞 點~

好多game都係咁樣分開~ 令人覺得轉生係值得, 因為真係勁左~

如果唔係 好似以前咁 升到以前lv 但係能力一樣~ 有咩為~?

見習版主:請勿連貼,多謝合作

其實淨係改無敵術用唔到其他技就夠

發新話題