發新話題

[2.0.5.0] Max United RPG Server

[Close]
引用:
原帖由 wondland 於 2010-10-28 01:26 發表
今日我發現, 小柒頭居然打簡體字,
唔通佢sell左 a/c - -?
可能個大陸人, 根本唔知發生咩事,
無啦啦比人記大過, 又無啦啦扣左Lv

可信性:高 (唔係指sell ac- -) ...
我都睇到佢打簡體字,即刻有你個唸法......

會唔會佢本人有咩不滿
狂走場發洩

唉 呢家d大力怪..用spitter噴 走都走唔切就倒地

各位玩家...大力怪迫走哂新手..搞到你地變成大力怪既獵物...真係唔好意思!!!
多謝各位玩家既忍耐....成就了今日既Max Ser....每年迫走無數新手
Max Ser再沒有新手     得意保留老手                       Max Ser.........只有大力怪      
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈 惡搞

Wow 新圖聽日mist回來了

更新One 4 Nine地圖~~~~~~~~~~~~

Max你改左V制...
我個語音岩岩好係V同B制

就下我可唔可以張Talk Tools插件V制改成alt制
加上左邊既alt制按起來都方便過V制 岩岩好手指公按到正一正

Max唔該5000$
rp影片 跳去2:50開始

見習版主:請勿連貼,多謝合作

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

試下上傳野先~

max,幫你整左個魔法禁書目錄ge logo

引用:
原帖由 sunny141p 於 2010-10-31 03:18 發表
max,幫你整左個魔法禁書目錄ge logo
又係呢d:lol:lol:lol

你地好毒
但我睇得明仲毒orz

max,d人太勁啦
d人715打109-0-(我係109個到)個個d robot都超勁

被tk了lol

被tk了lol
仲有wtf成日無啦啦轉場,強烈要求記大過(2:38)

走場片可由2:50開始看
走場者Wayne

見習版主:請勿連貼,多謝合作

比屍捉 / 就死時 轉花生位/走場就 會記大過

咁如果無比屍捉 / 唔係就死果陣 人地唔想做人類 就轉花生/走場重入 又會唔會記大過?

wtf成日咁做 估計超過30次以上

我見無品行為記左大過既人根本唔在乎幾多個大過一樣照走場一樣照轉花生

同埋做錯咩野會刪除記錄?

非法洗經 點樣先算係? 心靈?

回復 644# 的帖子

係禁跌落街
電人是合法的;(...

發新話題