發新話題

[2.0.5.0] Max United RPG Server

[Close]
引用:
原帖由 wondland 於 2010-10-12 01:58 發表
有關人士請注意:
更新左2.0.4.2之後
還需要安裝Final for 2.0.4.2.
載點:http://good.gd/756467.htm

如果未安裝既人, 極有機會變為Lv0

測試是否已安裝方法:
更改玩家姓名:hihi
進行單機遊戲, 如名字為hihi 代表成 ...
試過唔得 搵唔到max

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-10-12 00:03 發表
今日開ser 計唔計save
我怕又會無左save= =

聽講耐d   力量+1 = 1.0 變 0.5??
咁工程師咪係最廢職? 我怕打人 = r痕
散彈槍+整子彈x3+射速20lv+510力再狂射 8~15槍先搞點一隻超級怪 ...
耐力都變低左效果,
而加變化好大, 未適應到@_@.

原來2041之前我101lv左=0=

96lv原來我記錯

致max:
max, 名bug果度, 而加仲有小部分人士乃野,

如果唔等final果邊fix既話,
除左開新acc改名之外,
我仲有個方法,

例如你save檔果度,
有3個 [教練], 正常果個and 唔正常有兩個, 1個係2041 1個係2042,
咁如果將正常果個既data , 複雜哂去2042果個 [教練] 度,
咁 [教練] 本人就唔洗改名, 又唔洗做d咩, 就可以繼續用佢個save玩.

ps. 唔會2043又要改, 因為係關final事.

雖然都係治標唔治本既方法o.o
暫時已知中bug名單: mist'  秒殺  教練  hin's  淘寶  零式  神灝

1) 安全室門還未打開(附圖),為何會有Tank出現?

2) 伺服曾經開動「god 1」,過了10秒左右就顯示 "伺服器 Cvar 「god」變更為 0"(附圖),問題在那?

另外...我的等級不見了..

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 smallpo 於 2010-10-13 00:19 發表

2) 伺服曾經開動「god 1」,過了10秒左右就顯示 "伺服器 Cvar 「god」變更為 0"(附圖),問題在那?

另外...我的等級不見了.. ...
1/2.是用彩票抽出來的,你升1級/買都可以用
只要按y !rpg 按5 再按6 就看見
3.你要搞左密碼先會有save 記住save係記名唔記人

同埋max可唔可以加招+攻技比工程師

引用:
原帖由 smallpo 於 2010-10-13 00:19 發表

另外...我的等級不見了.. ...
正如樓上所說
1和2是彩票系統

至於等級的話, 你有用密碼系統嗎?
使用方法如下
例:/rpgpw 1234
輸入後你的密碼就為1234

每次開啟遊戲時, 你也要輸入/rpgpw 1234
才會讀取進度.

題外話, 你遊戲名字是什麼?

引用:
原帖由 wondland 於 2010-10-12 22:27 發表
致max:
max, 名bug果度, 而加仲有小部分人士乃野,

如果唔等final果邊fix既話,
除左開新acc改名之外,
我仲有個方法,

例如你save檔果度,
有3個 [教練], 正常果個and 唔正常有兩個, 1個係2041 1個係2042,
咁如果將正 ...
我已經手動幫呢D人copy左佢地以前既save。

MAX 好悶ar
沒lv
我玩完1關有save,第2關就沒左save

引用:
原帖由 Parco槍手 於 2010-10-13 16:34 發表
MAX 好悶ar
沒lv
我玩完1關有save,第2關就沒左save
你有冇入save?

引用:
原帖由 chu1720 於 2010-10-13 13:52 發表

我已經手動幫呢D人copy左佢地以前既save。
仲有蘇某都冇左save

到目前為止
發現冇save既人有以下其中一個特徵(有兩個)
1. 全個名都係由中文字組成
2. 個名入面有 ` (tab上面果個)符號,例如:mist`

做乜要拎我做例子= =囧   

引用:
原帖由 lostinblue 於 2010-10-13 20:27 發表
做乜要拎我做例子= =囧   
你係一個好例子丫ma

HI,我係淘寶
想轉名做
IAmTaoBao
I,A,T,B都係大楷
仲有我IAmTaoBao都升左10LV,
唔知可唔可以加番D EXP比我?
如果煩既話就唔洗LA,THX MAX

發新話題