發新話題

[討論RPG帶來的影響]想正經玩下L4D(2)都唔得

[Close]
啊啊!!!!!!!!火球術 ~~~~~
Tank: 嗚啊 ~~~~
啊膠膠

引用:
原帖由 wondland 於 2011-1-26 03:07 發表
回樓主:
首先, 你所指既  [[撗掃vLan既plu - RPG]]

據我所知, 就係max ser果個united rpg
即係:  用/rpgpw set pw, 右邊小鍵盤係快捷鍵,
          職業: 心靈e師, 生物專家, 士兵......等等
如果樓主講既唔係喱隻r ...
問題就係RPG 培養左一批極品玩家,他們走入正常專家場或對抗時就大有影響

引用:
原帖由 toto345618433 於 2011-1-26 16:17 發表
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=159201&page=1#pid1378022

1-12 禁止任何與主題無關之回覆。初犯處分 - 直接刪帖

回復 19# 的帖子

明顯是對回覆者有關的

難道您很想他再犯之後被我禁言嗎?
(我知道你可能真的想... )
難道我現在回覆又離題了??

那我就不管了

引用:
原帖由 toto345618433 於 2011-1-26 18:43 發表
明顯是對回覆者有關的

難道您很想他再犯之後被我禁言嗎?
(我知道你可能真的想... )
難道我現在回覆又離題了??

那我就不管了
hehe講笑姐
其實佢犯左咩規...?

回復 21# 的帖子

該回覆被我刪掉一些觸及2-1 的字句。

sorry 剛才語氣重了

引用:
原帖由 wondland 於 2011-1-26 03:07 發表
回樓主:
首先, 你所指既  [[撗掃vLan既plu - RPG]]

據我所知, 就係max ser果個united rpg
即係:  用/rpgpw set pw, 右邊小鍵盤係快捷鍵,
          職業: 心靈e師, 生物專家, 士兵......等等
如果樓主講既唔係喱隻r ...
不要識少少扮代表
請你找多d料才回復
唔多想串

RPG 唔係得Max一個版本(上文已提)
上面都講埋原作者為 Preailien12 所製作
Max果個話明"Max的RPG" 同 "United RPG"
佢係已原版 (即Preailien12所整)自己加野上去(如save,robot,job等)
你完你所講既野真係笑x死
我真係"我勸你返屋企做完搜集資料先出尼再討論過"

咩唔知邊一隻係出名,原版果個咪最出名
自己見識少就咪亂up
好心你睇下上文 "並無惡意 純討論"
一黎就咁鬼惡 又唔係有料到

無話無插件先係正經
上文都講過話Buy menu 果d無咩問題

你下次回文時先詳細閱讀該文和版規

本人並無指定Max's RPG.
請你要知道RPG有不同版,此post並無指定任何
撗掃vLan既plu - RPG
Max's RPG = RPG
Other RPG = RPG

回復 23# 的帖子

但是vlan差不多全部rpg都是united rpg...

回復 24# 的帖子

引用:
Max's RPG = United RPG = RPG
Other RPG = RPG
CPT 插件開發隊長

rpg唔錯呀 幾好玩........

本人認為玩rpg劇係可以一時比你爽下既(係對抗場比人虐之後虐番d尸的快感)
但係有d人中左毒咁 姐係有食毒品的效果所以就膠玩~
但係本人認真短期內係可以接受的 因為rpg劇係可以練到技術 (並唔係走佬技術)
佢係會好主動沖埋去斬尸 的確唔錯 我見過有人(玩rpg前)用手槍近距射witch
但係經過一排既rpg後 佢e經識得用近武斬頭 再膠走 等d隊友做低隻野
這是一個好好的例子!
所以我之後見到有d無咩默契既人 都會叫佢玩下rpg練下技術先去玩
  但係我想問帖主  你開個post 果果影響係講邊方面嫁先!!
技術定係 rpg場太多令到有d人玩唔正常l4d2既 問題?

引用:
原帖由 funggo2OO6 於 2011-1-27 16:47 發表
本人認為玩rpg劇係可以一時比你爽下既(係對抗場比人虐之後虐番d尸的快感)
但係有d人中左毒咁 姐係有食毒品的效果所以就膠玩~
但係本人認真短期內係可以接受的 因為rpg劇係可以練到技術 (並唔係走佬技術)
佢係會好主動沖埋去斬尸 的確唔錯 我見過有人(玩rpg前)用手槍近距射witch
但係經過一排既rpg後 佢e經識得用近武斬頭 再膠走 等d隊友做低隻野
這是一個好好的例子!
所以我之後見到有d無咩默契既人 都會叫佢玩下rpg練下技術先去玩
  但係我想問帖主  你開個post 果果影響係講邊方面嫁先!!
技術定係 rpg場太多令到有d人玩唔正常l4d2既 問題?
係唔係多人埸黎

由於玩對抗失敗過我只係玩rpg場都練技術
果次見到佢係正常4人場到的(一般)
算好好
因為第一次見到果條友係對抗場中(同隊的)
用手槍射左一野 就訓左 所以全隊人都開哂咪插佢 (佢訓左1分鐘內 我地都比人gg左)
但係我叫佢玩rpg練下技術先 所以有陣都係rpg場見到佢

rpg ser練技術.......?-

發新話題