發新話題

[討論] 有沒有人把軍團TD壓路機視野改好?不要向前衝

[Close]

回復 154# 的帖子

你唔係好有技術咩唔係連守2路都唔識呀?
44/33你又搵唔到人
宜家比你單挑你又要禁乜禁7
不如咁啦,你搵多個人2打2開單路乜都唔禁,好冇呀?
老實講你唔識我,你好打極有限
最後反問翻你一句,你有幾多技術呀?

引用:
原帖由 100蚊1Q 於 2019-12-8 19:04 發表
先撩者?????????
如果你係普通路人我唔會咁回覆,
不過你同我之前不和,你入黎打句咁既野就係特登黎搞事.
敢做唔敢認呀??

我第一句野有針你?叫你諗下自己講咩你就即刻撩人隻揪
仲有 系先撩者賤 打死無言 你讀多d書先好出黎獻世

引用:
原帖由 MC_平 於 2019-12-8 19:05 發表
44/33你又搵唔到人
最後反問翻你一句,你有幾多技術呀? ...
笑,你唔想禁光子我無問題,
隻GAME就係一人守一路既.
唔知你守兩路做咩7.

引用:
原帖由 100蚊1Q 於 2019-12-8 19:06 發表
我第一句野有針你?叫你諗下自己講咩你就即刻撩人隻揪
仲有 系先撩者賤 打死無言 你讀多d書先好出黎獻世
敢做唔敢認,你打嗰句野邊忽係討論?

引用:
44/33你又搵唔到人
MC平你係唔係平時3打3都係守兩路??
即係食完錢再用外掛分錢比人= =?

MC平,我唔使等9點,
E家就同你單挑,入03SER,
咪又淆底,
1對1唔禁光子.打1路.
5局3勝

笑l死左
LTD原來系1人守1條路 咁你真系勁極有限 連1守2都五識既仲自稱神手?

引用:
原帖由 100蚊1Q 於 2019-12-8 19:13 發表
笑l死左
LTD原來系1人守1條路 咁你真系勁極有限 連1守2都五識既仲自稱神手?
隻GAME不嬲就係守一路,唔通你多人對多人守兩路??
咁你隊友邊忽有錢升木??你用外掛分錢呀??
1對1唔守1路,唔通守4路都要學埋??

我只系重新叫你正視下自己講緊咩 而你一黎就撩人隻揪 你呢d叫討論?做人留一線 日後好相見 你系咪五明呢個道理 連你都五肯留底線 人地憑咩要讓你

玩技術就係守1路,無技術就唔好學人單挑喇唔該.

MC平,打未呀,唔禁光子呀.
5局3勝守1路,入03SER.
頭先唔係好串咩??入未,等緊你

我無禁任何野,一陣廢事比你話禁光子.
咁隻GAME多人對多人都係守一路,除非你用外掛分錢比隊友升木,.
所以1對1都係守1路係好合理.
E家比你講到守2路先叫正常真係好野.

MC平又話打,點解潛水,我E家特登招待你同你單挑.
03SER入未,5局3勝.唔禁光子,打1路.

引用:
44/33你又搵唔到人
入未呀??即刻較量下,唔好咁多口水.

發新話題