發新話題

[討論] 有沒有人把軍團TD壓路機視野改好?不要向前衝

[Close]
引用:
原帖由 100蚊1Q 於 2019-12-8 18:33 發表
你真系搞五清楚咩事 其實你系咪真系五知你宜家咁樣 我地只會覺得你可悲可笑可恥 但五會同情你 因為對你呢種人五值得
100蚊1Q你睇返你黎我貼回覆打左D咩??你真係入黎理性討論??
唔係你個7頭專登黎搞事,我都唔會串7你.
我串你都係由你回覆之後開始,
E家你仲扮受害者呀??你入黎係理性討論??

100蚊1Q我就吊硬你,廢系出埋教學唔敢同人較量.

系你自己**侮辱成份**9撩1on1在先 其次都同你講左冇人想同你打 後者都叫**粗口**左你打44滅號 再後者你又諸多藉口 無視問題所在 又自大狂妄 又走黎老屈人?

我開個貼搵人改圖,吊個100蚊1Q不嬲同佢不和,
入黎撩我話: 你可五可以重新諗下自己講左D咩?
之後比人吊又係到扮受害者,可笑

你都識講 我只系叫你重新諗下自己講咩 我有**粗口**一開頭插尻你?你自己走埋黎on799咁撩尻人 你諗下自己講過咩啦 點解人地會插你而五系同你討論問題 你完全五識正視問題 人地點同你討論

引用:
原帖由 100蚊1Q 於 2019-12-8 18:43 發表
你都識講 我只系叫你重新諗下自己講咩 我有**粗口**一開頭插尻你?你自己走埋黎on799咁撩尻人 你諗下自己講過咩啦 點解人地會插你而五系同你討論問題 你完全五識正視問題 人地點同你討論 ...
人地唔知我同你不和,咪以為我講嗰幾句係針對佢地羅,
其實我只係針對你同你D FD. 佢地無知入黎回覆,比你利用左都無計.
你自問喇,你入黎我貼打嗰句野唔係專登黎LUN化我??
你係打算理性討論先入我貼??
自己犯賤比人吊就唔好扮哂受害者.

跟風入黎回覆嗰D人有邊個係知道我同100蚊1Q一直都不和??
自以為了解哂成件事入黎扮正義呀??抵吊喇.

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2019-12-8 18:49 發表
跟風入黎回覆嗰D人有邊個係知道我同100蚊1Q一直都不和??
自以為了解哂成件事入黎扮正義呀??抵吊喇.
咁你明唔明點解一班唔知成件事既都入黎一面倒咁扮正義抽你水? 有無諗過自己點解咁引抽呢

1-2個針尻你你針番人冇問題 宜家個**粗口**個都入黎抽你水 你宜系咪五識死??
你系咪飛機過度 腦到shot**粗口**埋?

嗰個kelvin0135打機走場,咁我無理由同走場玩,曾經踢過佢,
所以佢又入黎搞事咁解.
又有邊個人知??
睇表面就以為知道成件事.
笑話.比人利用左都唔知.

回覆嗰D人7就7左,不過我知你地唔會認7既.

都系戈句野 連你自己都冇品 你有資格理得人地?自己都五肯面對現實 抵你比人插

全vlan既人都知你最柒 但你五敢承認

先撩者?????????
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 100蚊1Q 於 2019-12-8 18:59 發表
都系戈句野 連你自己都冇品 你有資格理得人地?自己都五肯面對現實 抵你比人插
我發主題你見到無針對你,你入黎我貼撩我,
撩人者賤

發新話題