發新話題

[討論] 有沒有人把軍團TD壓路機視野改好?不要向前衝

[Close]
你組五到人系你既問題 關我**粗口**事 證明你廢冇朋友

引用:
原帖由 100蚊1Q 於 2019-12-8 17:59 發表
你五敢打滅號就證明左你垃圾 五洗兜咁大個圈踩自己
我五會歧視你 始終你都系個青山走犯
我敢打,單挑滅號.你黎未= =?

請你搞清楚一件事,

我只係當你笑料黎看待    我無其他意思

引用:
原帖由 100蚊1Q 於 2019-12-8 18:00 發表
你組五到人系你既問題 關我**粗口**事 證明你廢冇朋友
你知唔知你出嗰個教學好垃圾= =?

引用:
原帖由 藝妓風流債 於 2019-12-8 18:00 發表
請你搞清楚一件事,

我只係當你笑料黎看待    我無其他意思
明既喇,無料就只能夠嘴炮
我真係怕怕,你嘴上功夫幾勁,平時點練返黎= =?

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2019-12-8 18:03 發表

明既喇,無料就只能夠嘴炮
我真係怕怕,你嘴上功夫幾勁,平時點練返黎= =?
打個WAR3姐你   唔好意思,  咩能野TD話??
  你有咩料可言呀= =??  世界電競冠軍呀??

我純粹笑你係笑你個格7 丟臉 , 明無?

引用:
原帖由 藝妓風流債 於 2019-12-8 18:07 發表

佢唔會明架 全部圍插佢一個都唔諗下自己點解咁引抽 真係貪佢靚仔咩?

老實講 無玩WAR3好耐 呢排成日要上大陸做野 係聽我細佬講話之前條自大狂又上返黎引抽先上黎望望

引用:
原帖由 藝妓風流債 於 2019-12-8 18:07 發表

你格唔7就唔會入黎
明無?

引用:
原帖由 心碎了.... 於 2019-12-8 18:09 發表
佢唔會明架 全部圍插佢一個都唔諗下自己點解咁引抽 真係貪佢靚仔咩?
你個格咁好,咁點解你會係到既??

引用:
原帖由 AlItTlEpAiN 於 2019-12-8 18:15 發表

你個格咁好,咁點解你會係到既??
我無話過自己性格好喎 識我既都話我_街架 咁又點呢 我地全部唔敢打 你技術最勁 好未 但係我從來未針對過隻GAME黎講 係針對你個人好無之前識既個個同你玩過都無一個有半句正面既評論.... 咁都仲唔夠?我再唔客氣啲講句 你知唔知道自己其實自大到有啲犯眾憎?

引用:
原帖由 心碎了.... 於 2019-12-8 18:19 發表
我無話過自己性格好喎 識我既都話我_街架 咁又點呢 我地全部唔敢打 你技術最勁 好未 但係我從來未針對過隻GAME黎講 係針對你個人好無之前識既個個同你玩過都無一個有半句正面既評論.... 咁都仲唔夠? ...
你地既評論關我咩事?

五當你弱智咁看待真系五得

100蚊1Q同kelvin本來就同我不和,佢地入黎我貼搞事,
點講都係佢地做錯先,點知一班唔知頭唔知路既人跟風入黎.
100蚊1Q唔單只入我貼搞事,仲要係出面開3個貼針對我.
來龍去脈你地有搞清楚咩??

你真系搞五清楚咩事 其實你系咪真系五知你宜家咁樣 我地只會覺得你可悲可笑可恥 但五會同情你 因為對你呢種人五值得

發新話題