發新話題

[2.0.5.0] Max United RPG Server

[Close]
引用:
原帖由 henry_tangyik 於 2010-8-6 23:46 發表
工程師  本身都好屈... 地板係用榴彈係咁射  好似D屈機SER咁
但係我頭先射死左自己= =

引用:
原帖由 henry_tangyik 於 2010-8-6 23:46 發表
工程師  本身都好屈... 地板係用榴彈係咁射  好似D屈機SER咁
一來佢又高lv......

你幾多血?~~~~~~~~~~~

如果打tank,生物專家都ok既,有無敵

我200血,射左幾下訓低左,之後我o左好耐

引用:
原帖由 sunny141p 於 2010-8-6 23:51 發表
我200血,射左幾下訓低左,之後我o左好耐
隻tank第四型態打一拳得一血,其他變曬temp
如果佢死個陣爆埋你就即訓低。

咁工程師都幾易死 WO~~~~

你高血同耐力咪得lo..............

引用:
原帖由 chu1720 於 2010-8-6 23:53 發表

隻tank第四型態打一拳得一血,其他變曬temp
如果佢死個陣爆埋你就即訓低。
佢打中我先算啦..............................

引用:
原帖由 sunny141p 於 2010-8-7 01:32 發表
佢打中我先算啦..............................
你未試過咩?可能隻第4型態要再行得快D^^

引用:
原帖由 chu1720 於 2010-8-7 01:41 發表

你未試過咩?可能隻第4型態要再行得快D^^
驚驚tim,睇黎我要升多啲敏先

max,我之後每次on個陣我會係msn到同你講,我5想有人再盜用我個ac.我同時都希望咁多位玩這個server既玩家可以將心比己,5好再盜用別人既ac,我地花左好多既時間同心血先可以有咁既級數,如果有玩家想升快,不妨去問下ser入面一比較高lv既玩家既心得,好似我地板,Max,大佬,matthew同kick ass等,我地5係黑社會"大佬" ,只要你地肯問,我地一定會答(只少我係先 ),我5希望再發生好似琴日咁既事情,多謝

MAX,你開16人rpg coop silent hill寂靜嶺
la,好似上次咁!!!!!!你都開左黑色嘉年華coop!! la

引用:
原帖由 max仔仔 於 2010-8-7 10:11 發表
MAX,你開16人rpg coop silent hill寂靜嶺
la,好似上次咁!!!!!!你都開左黑色嘉年華coop!! la
上次問左黑色嘉年華coop係唔小心.....-.-,不過我遲D會開16人rpg coop silent hill寂靜嶺的。

終於load到sh張圖喇~但係我今日要起馬9:00先玩得牙 話說今日出新職業嗎?

發新話題