發新話題

[討論] 有沒有人把軍團TD壓路機視野改好?不要向前衝

[Close]
你總意點定咪點定,
總之就今晚9點SER 3.
都係個句, 期待你炒我10比0。

引用:
原帖由 FM101 於 2019-12-8 11:39 發表
你總意點定咪點定,
總之就今晚9點SER 3.
都係個句, 期待你炒我10比0。
今晚9點 SER3 禁光子.
你挑戰得人,唔該唔好又淆底話定想人地10:0.
如果我7:3你,你又有藉口呀??
唔該你到時打輸左就打句技不如人.
又要威又要帶頭盔,本來都幾欣賞你,點知又係cheap精一名.你想我10比0你,咁就打10局睇下.

回復 152# 的帖子

一打一,一人2條路
,打???

引用:
原帖由 MC_平 於 2019-12-8 15:14 發表
一打一,一人2條路
,打???
MC平1對1只係打一路,禁光子.
我唔介意同你打,你技術有無保證?
我唔同無名小卒打.

今晚9點我已經約左FM101單挑.
我廢事E家同你MC平打完,比FM101學左D技術.
100蚊1Q話我唔夠FM101打,即係我只要打7 FM101就等同打7 100蚊1Q.
當然如果fm101同意由你MC平代佢打,我又唔介意.仲可以早D開打,唔使9點咁夜.

回復 155# 的帖子

你冇**粗口**野呀?幾**粗口**時講過 你屈尻人都咪**粗口**屈咁大啦 事實證明你真系弱尻智
洗**粗口**學你d野?真當自己神仙大佛?

回復 154# 的帖子

技術仲要保證 不如有埋份證明書好五好

引用:
原帖由 100蚊1Q 於 2019-12-8 17:14 發表
技術仲要保證 不如有埋份證明書好五好
100蚊1Q,你E家要旁人幫你同我單挑,你已經無哂面.
技術又無,膽又無.仲係到做咩?

笑能到瀨屎
樓主   如果我係你就摺埋番屋企打飛機算啦  唔好係到獻世喇

44滅號等緊你---------

引用:
原帖由 藝妓風流債 於 2019-12-8 17:47 發表
笑能到瀨屎
樓主   如果我係你就摺埋番屋企打飛機算啦  唔好係到獻世喇
7頭又係你?到你同我單挑未??
我E家就同你單挑,有無膽??
廢系

前有國際認証卡力斯 後有國際認証淆底pain

引用:
原帖由 100蚊1Q 於 2019-12-8 17:48 發表
前有國際認証卡力斯 後有國際認証淆底pain
我今晚已經同人比試緊,你呢??你仲要自欺欺人幾耐??

引用:
原帖由 藝妓風流債 於 2019-12-8 17:47 發表
笑能到瀨屎
你咁講就唔岩啦 你敢唔敢11先 同埋你要同LTD神11唔該你要有技術保證先

又講我技術差,又講我弱智,
我吊,100蚊1Q, 藝妓風流債 幾時單挑呀??
你地講D野自己都唔信講黎托咩= =?

發新話題