34 123
發新話題

[影片] CS小王子 教你如何神估位、神CP、神吉 高調使用高科技

[Close]
引用:
原帖由 CKH霸氣興 於 2014-11-25 08:25 發表
全場領略原來CS玩家咁勁挽信長:Q
全場領略何為估位、何為神CP、神吉:Q:Q:Q
指教,我唔會話比人你高科技,___,豬狗不如
你終有一日惡有惡報,若然未到,只系時辰未到;P
借問聲,
人地打信長開MH屠殺你, 你會期待對方將會有D咩惡報?
定係你睇到一隻小遊戲入面用左不公平既手段 = 現實好大罪孽?
你又岩既,
小朋友既世界眼中遊戲就是他的生命

會講呢D句字
得三個可能性, 佛教高憎講道理用, 有人被其他人陷害並帶來損失(如生命, 身體, 金錢財物, 感情等等)用來安慰自己/人, 小朋友鬧交扮聖人講道理,但又將皮毛既事化做天大既事
就咁睇, 你一定係第一類, VLAN聖憎
ZZZZZZZ

借問聲 Post MH有錯?期望關你蛋事?我期望你可以唔期望 見你咁撐MH 又諷刺MH不是罪 都幾好人窩你你指我喺小朋友定MH小朋友呀?最後,讀過書點會唔運用語文知識?學左等於廢最後,你問你自己喺邊類人先post出黎
引用:
原帖由 WINer★雨 於 2014-11-29 13:51 發表

借問聲,
人地打信長開MH屠殺你, 你會期待對方將會有D咩惡報?
定係你睇到一隻小遊戲入面用左不公平既手段 = 現實好大罪孽?
你又岩既,
小朋友既世界眼中遊戲就是他的生命

會講呢D句字
得三個可能性, 佛 ...

引用:
原帖由 CKH霸氣興 於 2014-12-4 23:56 發表
借問聲 Post MH有錯?期望關你蛋事?我期望你可以唔期望 見你咁撐MH 又諷刺MH不是罪 都幾好人窩你你指我喺小朋友定MH小朋友呀?最後,讀過書點會唔運用語文知識?學左等於廢最後,你問你自己喺邊類人先post ...
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

引用:
原帖由 CKH霸氣興 於 2014-12-4 23:56 發表
借問聲 Post MH有錯?期望關你蛋事?我期望你可以唔期望 見你咁撐MH 又諷刺MH不是罪 都幾好人窩你你指我喺小朋友定MH小朋友呀?最後,讀過書點會唔運用語文知識?學左等於廢最後,你問你自己喺邊類人先post ...
邊有你咁得閒捉人mh啊!有rp又點?捉你mh哂我時間,你值得我為你哂一個鐘?

34 123
發新話題