22 12
發新話題

[無效] 挑戰: Spec.1022團 vs -GoD.-神

[Close]

挑戰: Spec.1022團 vs -GoD.-神

遊戲類型: 信長之野望
比賽模式: 一決勝負
比賽時間: 2010-07-21 21:15:00
抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 5 vs 5, 禁供裝, 勝方上載 Replay, 若非存在爭議問題, 負上載 Replay 將會扣 100 團分
挑戰內容:  

我地要下軍 你地開場~~~~~~~~

引用:
原帖由 7wai_sherman 於 2010-7-21 20:53 發表
我地要下軍 你地開場~~~~~~~~
ok

等緊你地入場

謝指教

5、比賽期間,不能分享英雄(包括使用馬匹),不能分享使用物品(唯有烤豬、補杖可以幫插、但不可以交易及轉賣) 。

信長 開share俾 秀吉
睇replay~

我地隻 百地 一開波 死左馬. 都係要自己 返去買野+ 買返隻馬

你開share 點公平

信長係有借到馬比羽柴,但係信長一直都有自己去買馬,我地本身係GGX平台團戰多,GGX平台團戰係可以借馬,除左比實,我地冇當計分係比賽,我地只係路人團剛剛到vlan平台打團戰,對vlan既規則唔清楚先會犯錯,我可保證唔會再有下次,我地係死守大本先反敗為勝,並冇用到其他手段去win,如果因為咁樣而判輸,只能感到冇言,規則係死既,人係生既,希望管理員能夠睇情況作出公道既判決,謝.

很可惜.
RULE 便是RULE.
你應該 知道 比賽時候 無論在 任何平台比賽都好
也是不能 SHARE的

希望貴團 吸取教訓
唔係SHARE左 唔俾人發現=無SHARE

收唰la垃圾=.=

輸左就輸左 你5開心既搵cool滅團戰98  你條廢物輸左就多多值口^.^

引用:
原帖由 CoOLKa_ 於 2010-7-22 21:43 發表
輸左就輸左 你5開心既搵cool滅團戰98  你條廢物輸左就多多值口^.^
唉,對面玩手段嬴,怎玩

一開聲就又垃圾又廢物...
真係.......

賽後指出有犯規行為
就被指"輸左搵藉口"??
的而且確比賽中你地即使冇借過馬 冇做任何其他犯規行為
結果都可能一樣係你地羸

但係而家係犯左規借左馬
亦都有用過
你唔能夠話影響只係好細就當佢冇事
如果我地當初都係可以借馬買野的話
可能最後就係我地羸  呢點冇人知道

如果每一次都係話"規則係死 人係生"
咁當初定下規則意義何在??

不過  最後都係會尊重管理員決定..THZ

引用:
原帖由 Chu1022 於 2010-7-22 21:57 發表
一開聲就又垃圾又廢物...
真係.......

賽後指出有犯規行為
就被指"輸左搵藉口"??
的而且確比賽中你地即使冇借過馬 冇做任何其他犯規行為
結果都可能一樣係你地羸

但係而家係犯左規借左馬
亦都有用過
你唔能夠話影 ...
相信個場借馬完全無影響,因為信長一直都自己買馬.

一開始 我地 百地死左
特意去強王度死 無300
再買馬 用500
假如 可以 SHARE 點解 要用呢D 錢呢????

而且對面 你開新ACC 開口埋口 垃圾前 垃圾後
你地都幾無品下LO咁樣睇

下下開新ACC 話滅團? 跟本上
你用個團名都 臭喇

而家唔係我 唔開心
係你 唔開心 先搵我滅團
唔該 請攪清楚

邊個 破壞緊 RULE  係你地 唔係我地
你地 明知 唔可以SHARE但係都要SHARE
何苦呢
DONT BREAK THE RULE PLZ

22 12