發新話題

幫CSO絕對的平反 請睇哂下面字海 唔睇係你既損失

[Close]
引用:
原帖由 katat1 於 2014-4-4 22:29 發表
另外-.-.......

我D 隊友根本只攻一個出口..... 得我一個 去打人......要唔係我被人爆頭就係被人用狙殺
如果上述是說CSO的De-dust2

部分內容是事實

最初我不明白TR至少有6-8個人拿狙(16人為例),A點簡單找5-6個人輪流守點,在A斜坡找人拿狙擊抓住漏網之魚,就能守住A點

可惜現在的人不想KD難看,寧願拿狙擊死守在同一點,成果有限,對面笑呵呵地拿人頭
引用:
原帖由 katat1 於 2014-4-4 22:27 發表
我講真.....他地沒果班高手咁強就係.....
我知道你說的他們是指CS 1.6的高手(steam或 non steam),cs1.6國際比賽的選手或CSO高手

可能我上一次的解釋不精確,我所說的「他們」是指cs1.6國際比賽的選手

當然那些影片是經剪接得來的,是會刪減了一些失敗的鏡頭

不過別人是過5關,斬6將才能得到冠軍,甚至上youtube供其他人觀看

這不是實力的表現,我無話可說

CS1.6高手(按情況來看,有些良莠不一;有些可能差一點就進入公開比賽,有些可能只是欺負新人)

CSO高手:不值一提
再見了,Vlan cs過去的恩怨情仇一筆勾銷,新開始
不經不覺已經在Vlan 10年了

其實我覺得你出呢個貼出黎都有問題既
你唔諗下CSO果D槍既性能數唔平均
E+好似出左把準成度高,傷害高
講真有同等技術又點咪又係輸左係支槍到
其實CS1.6搞插件既人都知道只要有心佢地都可以做到CSO果D效果
問題就黎啦點解CS1.6冇CSO咁好效果
因為CSO要係咁出槍搵你呢D小學黎賺$囉傻豬豬黎既
E+係VLAN既CS1.6開始淡出姐
你係STEAM到買cs1.6番黎
大把ser你玩啦,小朋友計清楚先啦
插件可以無限大只要有人搞就咩新野都有又唔洗買點.旦cso模式咪又係要係cs1.6到搵到旦要買點
睇清楚邊個好d未??
cs1.6

引用:
原帖由 傻仔║軒 於 2014-4-22 00:35 發表
其實我覺得你出呢個貼出黎都有問題既
你唔諗下CSO果D槍既性能數唔平均
E+好似出左把準成度高,傷害高
講真有同等技術又點咪又係輸左係支槍到
其實CS1.6搞插件既人都知道只要有心佢地都可以做到CSO果D效果
問題就黎啦 ...
其實樓主一是CSO打手,或是對CS與CSO的起源有誤解

我們已經解釋清楚CS1.6是比CSO早5年推出的,而CSO是在CS:CZ的基礎上建立出來(而CS:CZ是比CS1.6遲1-2年推出的)

不過別人都玩潛水,打一個稻草人有用嗎?

罵完就收手吧

<--------到現家在到玩CSO的路人 在此登場.....

回復 35# 的帖子

我拿廢槍(cs1.6原槍) 都照爆人地頭 看他地班小學X 在到 玩新槍串人 ( 笑

引用:
原帖由 MING明仔 於 2014-2-10 20:01 發表
其實我想講,
CS=Counter-Strike 反恐精英
係ct 反恐小組 反 恐怖份子
而唔係咩c3 c4
針對你呢句
係C$O裏面 , c3,c4係講殭屍3同4 , 殭屍模式簡稱c所以leo93305講嘅意思係
C$O果D人就只係識玩

殭屍模式同

啟示錄

你上C$O就知 ,

殭屍模式同

啟示錄

嘅房係比其他

房多

就算係有團死同一般都係玩BOT

基本上如果唔係有活動 , 又會有幾多人玩

一般?

回復 37# 的帖子

我最近都很少玩一般 多數是跟團友去玩團死

我手上有D槍係有時限的槍

一些廢槍永久  (除左把暴君之外)

現家打大亂 有人做屍都給我針對個頭來射:o

引用:
原帖由 katat1 於 2014-5-3 21:38 發表
我最近都很少玩一般 多數是跟團友去玩團死

我手上有D槍係有時限的槍

一些廢槍永久  (除左把暴君之外)

現家打大亂 有人做屍都給我針對個頭來射:o ...
你是傾向免費玩家或消費玩家

打團死,最好有TAr-21(之前有活動可以拿到永久版,至少這支步槍準確度不錯,只是威力稍弱),拿廢槍很易被人屈機

當你玩好多GAME,就會發現唔知點解CSO有好多槍好熟口面
到底CSO D槍係咪真係原創呢???
本人是中立

CSO打手收左幾錢
我又想做

回復 39# 的帖子

錯錯錯 屈機唔係重點

炸死人先係重點

CSO就執粒架啦
CSO2都出左 仲要係2011年已經俾橘子收費左個代理權
到宜家都唔放出黎俾人玩
我就建議你無謂再扔錢落CSO
竟然CSO仲賺到錢
終有一日都會執
反正香港分流開始無人
宜家都係靠台灣個邊

樓主是咪曲線引伏

too long didnt read

引用:
原帖由 仁立陳朗天 於 2014-5-11 16:05 發表
CSO就執粒架啦
CSO2都出左 仲要係2011年已經俾橘子收費左個代理權
到宜家都唔放出黎俾人玩
我就建議你無謂再扔錢落CSO
竟然CSO仲賺到錢
終有一日都會執
反正香港分流開始無人
宜家都係靠台灣個邊 ...
香港區還有少量人流

不過由當年8個頻道擁擠,下降至4個頻道擁擠

韓國的CSo2已經上市,我想在暑假時間橘子應該開始公測cSO2

有些人說CSO還可以走下去,我才不敢冒險(部分說這種話的人,本身已經離開了或預備離開CSO,這是不是雙重標準?)

發新話題