發新話題

[無效] 挑戰: time² vs EvO.1

[Close]
技不如人新招式           

1. 遊戲中所出現的隊員名單必須與團隊出戰名單一致, 接戰後才加入的成員不可以參戰, 違規將會被扣團分100;
**如團隊出現多次(累積三次或以上) 名單不一, 團隊積分將會被扣至負分, 團長積分亦會被扣負分.(2010年12月13日加入新條例, 即日生效)
***公然要求名單不一 或接受, 團長積分最少扣5分, 比賽結果亦會否決 (2011年1月2日 22:05加入, 即時生效)
****扣分準繩因名單不一的嚴重程度釐定

======= 如對方要求名單不一, 己方可以不接受團戰, 並請立即向評分人員報告!=====

引用:
原帖由 爆裂秋風信 於 2011-12-8 01:52 發表
技不如人新招式           
歡迎再戰   人呢就沒有什麼技能  

聽日等重團啦 rip

引用:
原帖由 Ms.Fairy 於 2011-12-8 02:01 發表
聽日等重團啦 rip
55 等聽日平誰錯

100%time²團錯..
雖然你話完場12.8
你收佢12.7
但你按一下挑戰帖(這個帖)的名單
是沒有出戰的那個帳
所以就算你12.7收也沒有用,
是要你接信之前收的,
這樣明白嗎?

沒差 用100分就可以保住一個神團0敗+學到輸左就要耍手段 幾抵
反正隨時拎得番d分

ps. 今晚記得接信^^ 細哥

笑料= =

回復 37# 的帖子

6點-10點,   你齊人歡迎再戰  

明知人地名單不一你仲開波  有咩居心  輸打贏要?

得啖笑

我就中立的

名單係睇接果陣

理得你接左先收 定 打完再收

總知名單不一 係唔岩

識話人地知明單不一開波??咁你知自己事仲要同人打??你知人地輸,仲要正實你地名單不一.仲要打>_< 當打場友誼名單不一話知你地咩更新未更新,就打計先黎加人就知咩事.輸又點??名單不一就是名單不一

引用:
原帖由 yiuyin456 於 2011-12-8 16:38 發表
明知人地名單不一你仲開波  有咩居心  輸打贏要?
有人報告我先知

***公然要求名單不一 或接受, 團長積分最少扣5分, 比賽結果亦會否決 (2011年1月2日 22:05加入, 即時生效)  

發新話題